SADA CELA PORODICA POČIVA U ISTOM GROBU: Dragan i Veronika sahranjeni pored sina jedinca, ubili se tačno godinu dana posle njegovog samoubistva (FOTO)

tragedija

Foto: telegraf

Bračni par Nikolić, Veronika (54) i Dragan (55), koji su zajedno okončali svoje živote skokom sa zgrade u Borči 26. januara, sahranjeni su na groblju Zbeg.

Nikolići su sahranjeni u isti grob gde je pre godinu dana sahranjen njihov sin jedinac Marko (32). Kako su mediji ranije preneli Marko Nikolić se takođe ubio skokom sa zgrade, a i njegovi roditelji su se odlučili da baš na isti način oduzmu sebi živote.

Njih dvoje su se, navodno, i doselili iz Zaječara u Borču da bi bili blizu groblja gde im je sin sahranjen.

Bol za jedincem bila je prevelika, a čak ni činjenica da imaju unuče, nije uticala na njihovu odluku da učine ono što su učinili. Sveštenik je služio opelo, dok su malobrojni okupljeni ispred kapele na Zbegu pomno slušali. Tiha kolona je potom krenula ka večnoj kući Nikolića.

Automobil sa sandukom, Foto: Telegraf

Na spomeniku je ostalo još da se dodaju samo njihove godine smrti. Velika slika na kojoj je cela porodica dominira spomenikom.

Njih troje, srećni i nasmejani, zajedno na slici u boji. Za automobilom u kom je bio kovčeg Veronike Nikolić kretala se porodica.

Nisu mogli da prebole smrt sina, Foto: Telegraf

Staricu sa crnom maramom pridržavale su pod ruku dve žene. Kada je sanduk sa njenim telom trebalo da bude spušten u raku, starica je obgrlila spomenik i tiho jecala.

TRI DANA MOLILA HITNU DA JE POSETI! Marina je bila majka 4 dece, kada je otišla na VMA saopštili su joj GORKU I NAJBOLNIJU ISTINU!

Nije naricala, niti kukala, kako starije žene umeju, kao da se plašila da će poremetiti mir koji je vladao na groblju.

Našem voljenom Draganu, napisala je porodica na vencu, Foto: Telegraf

U raku sa sanducima, spuštena je i jedna kesa da stvarima, kao i fotografije pokojnika. Komšije su ranije za Telegraf ispričale da su od sinovljeve smrti Nikolići uvek bili u crnini i da su bili neutešni. Sad su bar zajedno, prokomentarisala je jedna žena odlazeći sa groblja.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)