SAD JE SMEŠNO, NEĆE BITI KAD VAS KLETVA STIGNE! 4 žene se ubile za 24 sata u Srbiji, a na zidu ispisane JEZIVE PORUKE!

nesreća

Foto: Kurir

Radovanka Popović i njene ćerke Ivana iz Sjenice presekle vene žiletom i iskrvarile nasmrt, a dan kasnije u Žarkovu Milina M. (56) i njena ćerku Ivana otrovale se esencijom.

Nakon što su majka i ćerka iz Sjenice prekjuče zajedno otišle u smrt, prerezavši vene žiletom u porodičnoj kući u Sjenici, Srbiju je juče potresla identična tragedija.

Naime, majka i ćerka ubile su se u svom stanu u Žarkovu, a u smrt su otišle pošto su istovremeno popile veliku količinu esencije.

PREDSEDNIK SRBIJE ODGOVORIO IZETBEGOVIĆU: Ne pada mi na pamet da se pravdam zbog nabavke naoružanja!

Smrt četiri žene, dve majke i dve ćerke, koje su u razmaku od 24 sata odlučile da okončaju živote, šokirala je ne samo njihove komšije i rodbinu već i čitavu javnost. Najpre su u ponedeljak u Sjenici nađena tela Radovanke Popović (60) i njene ćerke Ivane (41). Pored nesrećnih žena nađen je žilet kojim su prerezale vene, kao i oproštajna poruka.

Bile kivne na rođake

– Poslednja poruka, tako mora, takav običaj ljudski, jednom zatvorenik, uvek zatvorenik. Sad kad čitate smešno je, ali neće biti kad te kletva stigne – ispisale su majka i ćerka po zidovima kuće u kojoj su živele.

Stan majke i ćerke

STAN MAJKE I ĆERKEFOTO: KURIR

Njihovi rođaci i komšije kažu da su Radovanka i Ivana bile bolesne, a da im se stanje pogoršalo nakon što im je prošle godine preminuo sin, odnosno brat.

– Odbijale su svaku pomoć. Ni sa kim nisu razgovarale. Osamile su se i povukle u sebe. Njihova tela je u ponedeljak pronašao rođak koji je došao da im donese 500 evra za ogrev i stanarinu.

– Vrata su bila zakrčena komodom, jedva su ih otvorili. Unutra je bio haos, krvi je bilo na sve strane, sobe prljave, ostaci hleba, otvorene paštete – kaže komšija i dodaje da su Radovanka i Ivanka u oproštajnom pismu navele da su kivne na rođake, komšije i poznanike.

– Napisale su da im je došao kraj i da sada svi mogu da odahnu i da su ljute na rođake, koji su ih nazivali pogrdnim imenima – rekao je komšija.

Tragovi krvi na mestu samoubistva

TRAGOVI KRVI NA MESTU SAMOUBISTVAFOTO: KURIR

Nisu se družile s komšijama

Samo dan nakon ove tragedije, policija je u Beogradu u Ulici Dušana Vlajića u Žarkovu pronašla otrovanu Milinu M. (56) i njenu ćerku Ivana (35). Jeziva je i podudarnost da su dve ćerke imale isto ime, ali i to da su bile sličnih godina.

– Majka i ćerka su u stanu popile esenciju. Milinina druga ćerka ih je zatekla i pozvala Hitnu pomoć. Nesrećnici je pozlilo kada je ugledala majku i sestru. Majka je preminula na mestu, dok je ćerka izdahnula na VMA – kaže izvor.

Prema rečima komšija, u stanu s majkom i ćerkom živela je i nepokretna baka.

TRAMP U SRBIJI NA VASKRS? Cilj posete predsednika SAD biće podela Kosova

– One su stanovale u zgradi, viđali smo ih povremeno, ali se nisu previše družile ni sa kim. Delovale su normalno – pričaju komšije i nastavljaju:

– Ivana je bila veoma uslužna, često je pomagala komšinici, zalivala joj cveće kada je odsutna. Mnogo nam je žao i ne možemo da poverujemo šta se desilo. Uopšte ne znamo šta bi mogao da bude razlog ovakve tragedije – rekli su nam uznemireni stanari iz Ulice Dušana Vlajića.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/Jelena Ivić)