REGION PLAČE! Ovo je POSLEDNJA ŽELJA Šabana Šaulića!

pevač

Foto: Printscreen/youtube

Porodica Šaulić zavijena je u crno. Njegov sin Mihajlo dočekivao je mnogobrojne u njihovom porodičom domu na Dedinju koji su došli da im izraze saučešće. Nakon toga je spakovao kofere sestrom Sanelom i njenim mužem, uputio se u Nemačku, kako bi preuzeo očevo telo.

Šabanov naslednik je neutešan zbog očeve smrti, a bol koju oseća još je veća budući da njegov sada već pokojni otac nije uspeo da mu ispuni jednu od najvećih životnih želja, koja je ujedno ostala i jedina Šabanova neostvarena.

– Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom decom. Ništa bolje i više ne bih poželeo – rekao je Šaulić u jednom intervjuu.

”PEVAČ BIO NA PREDNJEM SEDIŠTU”: Estradni menadžer otkrio nove detalje nesreće u kojoj je POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ (FOTO)

Podsetimo, u okviru istrage, prema saopštenju nemačke policije, utvrđeno je da je 34-godišnji vozač “mazde 6”, koja je učestvovala u nesreći, građanin Gitersloha i da je u momentu udesa bio u alkoholisanom stanju.

pevač

Foto: telegraf

Navodi se da je on u vozilo “seat ibica”, u kojem je bio Šaban Šaulić sa još dve osobe, udario odpozadi, posle čega su u oba vozila izgubila kontrolu i udarila u bankine.

Šaulić je živeo i radio u Beogradu. Sa svojom suprugom Gordanom ima troje dece – Sanelu, Ildu i Mihajla.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas)