REČI NESREĆNOG OCA ZBOG KOJIH ĆETE ZAPLAKATI: Gde god pogledam, vidim Isidoru, ako imate decu, idite kući, zagrlite ih ..

tragedija

Foto: telegraf

– Otišla je srećna, nasmejana u školu, u novim patikicama i nije se vratila… Nemam reči, gde god pogledam vidim je, kako uzima vodu da pije, vidim je kako piše domaći, pogledam biciklu, vidim je kako je učila da vozi, kako mi maše, smeje se… slike mi same dolaze… Sada više ništa nije bitno kada nje nema…

Ivan, otac poginule devojčice, Foto: Telegraf

HTEO SAM DA PODIGNEM VOZILO, DA JE SPASIM

Isidorin deda Tihomir kaže da će ga prizor unučice kako krvava leži ispod automobila dugo progoniti.

– Baš sam iz škole doveo Isidorinu mlađu braću blizance kada je njena strina uletela u kuću i kazala da je pregažena. Otrčao sam do tih kola, video sam joj samo glavu ispod branika, bila je sva modra. Hteo sam da podignem vozilo, mislio sam da mogu da je spasim, ali je bilo preteško.

– Jadno moje unuče, nije bilo tog kome ona nije pomogla. Kod nas su dolazili njeni drugovi iz škole da im pomogne oko domaćeg, nikad nikoga nije odbila. I svojoj braći je bila velika podrška, tek su pošli u školu, ona je uvek bila kraj njih… Takvo dete se više ne rađa, a eto šta je snađe – neutešan je deda Tihomir.

Deda poginule devojčice, Tihomir, Foto: Telegraf

Vozač automobila koji je pregazio dete B. S. iz Leskovca biće saslušan u sredu pred Osnovnim javnim tužilaštvom. Za sada nema zvaničnih informacija zašto se vozilo koje je bilo parkirano delom na kolovozu, a delom na trotoaru pokrenulo i udarilo devojčicu.

PRVI DETALJI PUCNJAVE U ŽARKOVU: Ranjen muškarac, policija uhapsila napadača! (VIDEO)

Ono što se zna na osnovu snimka nadzornih kamera je da je vozač ušao u prodavnicu elektroopreme kada se vozilo pokrenulo, ubrzalo na nizbrdici i nakon tridesetak metara udarilo dete. Mestu gde je Isidora izdahnula njeni najmiliji su obeležili buketom cveća i slatkiša.

Na mestu tragedije su cveće, voće i slatkiši, Foto: Telegraf

Devojčica će biti sahranjena u sredu u 13 časova na lokalnom groblju u Komrenu.

(Dnevne.rs/Izvor: D.K.,Telegraf.rs)