REAGUJE TAKO ŠTO TREPĆE: Evo u kakvom je Darko Lazić stanju tri dana nakon buđenja iz veštačke kome

nesreća

Foto: Instagram/darkolazicofficial

Darka Lazića lekari su u nedelju, 28. oktobra, probudili iz veštačke kome, a doza lekova za spavanje i protiv bolova, koja mu se do tada davala, smanjena je.

Lazić od trenutka buđenja iz veštačke kome pa do danas ne može da govori, ali reaguje na sve što je jako važno. Kako kaže naš izvor, velika je sreća što Darko pokazuje reakciju na ono što mu se kaže, jer se strahovalo od gubitka pamćenja.

– Nakon nesreće Darko nije bio svestan i pokazivao je delimični gubitak pamćenja. Zbog kritičnog stanja u kojem je bio lekari su strahovali da će Darko možda imati problem sa pamćenjem, ali na svu sreću toga nema. Darko reaguje na sve, treptajima pokazuje da razume i da prepoznaje ljude – kaže naš izvor.

CEO HODNIK U KOM JE SOBA PEVAČA JE ZAKLJUČAN! Darku skinuli zavoje sa glave, lekar otkrio kako Lazić sada izgleda

Zbog kritičnog stanja pluća Darko je od nesreće pa do danas imao tubus. Međutim, tubus je izvađen, on je dobro reagovao, nakon čega mu je stavljena maska za disanje. Ipak, ukoliko dođe do komplikacija sa disanjem tubus će biti vraćen.

– Darku je rebro probilo plućnu maramicu. Pluća su mu kritično i svi se nadaju da neće doći do komplikacija i da će Darko uspeti da diše bez tubusa – objašnjava naš sagovornik.

Inače, jedan od lekara koji prate Darkovo stanje rekao je da “ide na bolje”.

Doktorka Danica Grujičić: Oni koji tvrde da bombardovanje nije izazvalo VEĆI BROJ OBOLELIH OD RAKA nikada nisu lečili nijednog pacijenta sa onkološkog odeljenja!

 Stanje ide na bolje. Darko je svestan, reaguje. Nema nikakvih zavoja oko glave, to su dezinformacije – rekao je oko 12.30 časova lekar za Telegraf.rs.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)