RAZLOG JE JEZIV: Dečak (15) u toku noći PROLETEO KROZ PROZOR, hitno prebačen na VMA

Novi Pazar

Foto ilustracija: TANJUG/ EDIB TAHIROVIC

Dečak S. J. (15) pao je juče pred zoru kroz prozor na potkrovlju porodične kuće u Ulici Vuka Karadžića u Borči. Dečak je pao sa oko sedam metara visine, i teško se povredio! Ukućanima je ispričao da je imao jezive košmare, zbog kojih je u bunilu skočio iz kreveta i nesvesno proleteo kroz otvoren prozor!

Kako pričaju komšije, otac dečaka je oko četiri sata ujutro čuo sinovljevo zapomaganje iz dvorišta. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, koja je zatekla dečaka sa višestrukim teškim povredama od pada i odmah ga prebacila na Vojnomedicinsku akademiju.

Roditelji dečaka juče nisu želeli da pričaju o ovoj nesvakidašnjoj nesreći.

Mirjana je pronađena mrtva u stanu: Pre samo 2 nedelje njoj je najbolji drug Jovan umirao na rukama od predoziranja na splavu (FOTO)

– Ceo kraj priča o ovoj nesreći, ali najvažnije je da je taj dečak preživeo pad. Nadam se da će se oporaviti… Navodno je sanjao neki ružan san, neki košmar, koji ga je probudio. On se naglo trgnuo i skočio iz kreveta, ali niko ne zna kako je naleteo na otvoren prozor. Uglavnom, pao je u dvorište sa visine od oko šest, sedam metara – ispričao je komšija.

Drugarice povređenog dečaka kazale su nam da je S. J. dobar momak i da voli sport.

– U poslednje vreme je bio nešto zabrinut, valjda zbog razvoda roditelja. Nedavno su im i lopovi obili kuću, što ga je dodatno iznerviralo. To je bila čista nesreća – uverena je drugarica povređenog dečaka.

POSLEDNJA VEST: Uhapšen Albanac koji je napao Srbina iz Prilužja (INFO)

Policija je juče ujutro izašla na mesto nesreće, kako bi se utvrdile sve okolnosti pada.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/ Izvor: Alo)