RASPLET! UBICA IZ JABUKOVCA OPTUŽIO SAUČESNICU! Ubijala je sa mnom, a sad me vara s drugima MAJA TVRDI: Tačno je, bila sam sa Davorom!

Jabukovac

Foto: privatna arhiva

Odlučio sam da propevam! Voleo sam Maju i hteo da je zaštitim da ne ode u zatvor. Bio sam spreman da robijam sam. Međutim, saznao sam da me je varala sa više muškaraca i zbog toga više neću da je štitim. Maja je, priznajem, bila moj saučesnik u masakru u kući Kazimirovića!

Ovo je u policiji na dopunskom saslušanju ispričao Davor Pernić (35) iz sela Jabukovac kod Negotina, koji je uhapšen zbog sumnje da je 7. avgusta na salašu porodice Kazimirović u tom mestu hicima iz pištolja ubio četiri osobe – Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Promenio iskaz

Iako je Pernić policiji najpre rekao da je on sam odgovoran za masakr u ovom selu, tvrdeći da je to učinio zbog novca za lečenje „ljubavnice“, posle nešto više od mesec dana od zločina odlučio je da promeni iskaz. Istražiteljima je navodno kazao da mu je u četvorstrukom ubistvu pomagala upravo „ljubavnica“ Maja B. (25), inače supruga njegovog školskog druga, koja je zbog toga uhapšena u četvrtak.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Maja je u Kazimiroviće pucala iz puške koja je, baš kao i oružje koje sam ja koristio i koje posedujem, pronađeno zakopano na salašu mog oca. Oboje smo tada nosili rukavice, ali u svom mobilnom telefonu čuvam prepisku s Majom koja može lako da potvrdi moje reči. Saznanje da je bila s drugim muškarcima me je ubilo – navodno je Pernić ispričao istražiteljima.

Maja B. juče je saslušana u Višem tužilaštvu u Negotinu gde je, kako saznajemo, priznala da je bila s Pernićem u vezi.

Nisam umešana

– Varala sam muža s njim, ali nemam veze sa ubistvom Kazimirovića – navodno je rekla uhapšena devojka na saslušanju, nakon čega joj je određen pritvor do 30 dana. Tužilaštvo je naložilo da se obavi veštačenje njenog telefona kako bi se proverile Pernićeve tvrdnje o njihovom međusobnom dopisivanju.

Majka čuči, grli sanduk i neutešno plače za detetom! Vuk Erceg sahranjen u BELOM KOVČEGU, a simbol njegove velike ljubavi para srca!

Meštani Jabukovca s kojima je Kurir juče razgovarao tvrde da nakon svega što se dogodilo nisu iznenađeni Majinim hapšenjem.

– Maja je ranije pucala iz vatrenog oružja, nije to ništa novo. Uzevši to u obzir, Pernićeve tvrdnje se lako mogu pokazati kao istinite, ali istragu treba prepustiti policiji – pričaju meštani.

Otac osumnjičenog
AKO SU KRIVI, TREBA DA ODGOVARAJU

Slaviša Pernić, otac uhapšenog Davora Pernića, kaže za Kurir da njegov sin i njegovi saučesnici treba da odgovaraju, ukoliko se utvrdi da su krivi.

Vlasnik staforda koji je napao đake u Nišu: “Moj pas je umiljat, moja ćerkica ga jaše”

– Za hapšenje te žene čuo sam od vas novinara. Ne znam ništa o tome, ali mi je važno da se otkrije istina. Ako je moj Davor kriv – treba da odgovara, ali isto tako treba da odgovaraju svi oni koji su umešani. Obišao sam Davora, ali nismo pričali o slučaju – rekao je za Kurir Slaviša Pernić.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs / J. R. – D. S. – S. A. B. )