RASPISANA POTRAGA: Ovo su napadači na kuću Cece Ražnatović (INFO)

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Napadači koji su se automobilom zakucali u kapiju kuće Svetlane Cece Ražnatović, u nedelju rano ujutro, identifikovani su, saznaje “Blic”.

Prema našim saznanjima, reč je o Nemanji Arsenović i Senadu Mahmutu i za njima je raspisana potraga.

– Zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, za osumnjičenima N. A. (32) i S. M. (30) je raspisana potraga – saopštio je danas MUP.

Naime, nepoznate osobe u automobilima “mini kuper” i karavan iz za sada neutvrđenih razloga pokušale su da upadnu u kuću porodice Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Incident se dogodio u nedelju, u ranim jutarnjim satima, oko sedam ujutru. Buka je probudila Svetlanu Ražnatović, koja je spavala na drugom kraju kuće, i ona je odmah pozvala policiju, a u pripravnosti je bilo i obezbeđenje porodice.

LIDL OTVARA VRATA ZA KUPCE U SRBIJI 11. OKTOBRA – evo u kojih 12 gradova

Policija je obavila uviđaj, gde je konstatovano da je načinjeno preko deset udaraca u kuću folk zvezde, prilikom čega je oštećena fasada, stubovi, kao i polupano staklo na vratima. Na sreću, niko nije povređen.

Nakon incidenta oglasila se i Svetlana Ražnatović, koja je rekla da veruje u nadležne organe Ministarstva unutrašnjih poslova i da će čitav slučaj biti priveden kraju.

TEŠKA TRAGEDIJA NA PANČEVCU: Automobil pao sa visine od oko 17 metara, leš žene pokriven pored “juga” – muškarac teško povređen! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO I FOTOGRAFIJE)

– Vandali su pokušali da mi upadnu u kuću. Očekujem od nadleženih organa da uhapse počionice jer ovim pokazujemo da građani ni u jedno doba dana nisu bezbedni. Nadam se da će se ovaj slučaj privesti kraju – izjavila je za “Blic” folk zvezda.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)