RASPISANA MEĐUNARODNA POTERNICA: Novi detalji u slučaju zverskog prebijanja u Novom Sadu

kockarnica

FOTO: MUP SRBIJE / TWITTER

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu vodi istragu protiv odbeglog Ivana Kontića (30) zbog sumnje da je brutalnim prebijanjem pokušao da ubije 28-godišnjeg mladića, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu 24. avgusta.

Druga dvojica osumnjičenih u tom slučaju, O. L. i L. V, uhapšeni su u nedelju i biće privedeni na saslušanje kod tužioca u zakonskom roku od 48 sati, rečeno je medijima u novosadskom Višem tužilaštvu.

Jednom osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo učestvovanje u tuči, a drugom pomoć učiniocu nakon izvrsenog krivičnog dela, preciziraju u tužilaštvu. Kontić je pod istragom zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

Ivan Kontić

Ivan Kontić Foto: MUP

Novosadska policija je u subotu saopštila da se Kontić sumnjiči da je 28-godišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga mu je polomio obe podlaktice.

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je krajem prošle sedmice na društvenim mrežama objavljen video snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu lomio ruke dok je ovaj ležao onesvešćen.

NOVO ‘NAREĐENJE’ Evropa postavila ultimatum Srbiji, pominje se i uvođenje sankcija (INFO)

Mediji pišu da je Kontić diplomirani je pravnik, sada pripravnik u advokatskoj kancelariji u Novom Sadu, kao i da je svojevremeno je bio reprezentativac Crne Gore u džudou.

 

(Dnevne.rs/Tanjug)

Be the first to comment on "RASPISANA MEĐUNARODNA POTERNICA: Novi detalji u slučaju zverskog prebijanja u Novom Sadu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*