RANJEN BEŽAO OD UBICE, PA UMRO ZA VOLANOM: Otkriveno zašto je muškarac ISKASAPLJEN kod Obrenovca!

ubistvo

Foto: Privatna Arhiva

Nebojša Nedeljković iskasapljen je, a njegova žena kaže da je kobne noći otišao da se nađe s drugom da se dogovore o poslu

Izmasakrirano telo Nebojše Nedeljkovića (45) pronađeno je u noći između utorka i srede u Ulici Tanaska Rajića u obrenovačkom naselju Barič u automobilu „lanča“.

Mrtvog muškarca u automobilu pronašli su meštani sat vremena posle ponoći.

– Nedeljković je najverovatnije izboden nožem na nekom drugom mestu, ali je uspeo da se otrgne napadaču i sedne u svoj auto. Teško ranjen, vozio je nekoliko kilometara, ali je u Ulici Tanaska Rajića iskrvario i umro za volanom, zbog čega je sleteo s puta i zakucao se u saobraćajni znak – kaže naš izvor i dodaje:

– Nedeljković je imao rane po grudima, leđima i vratu.

SUROVO UBISTVO U BEOGRADU! Tukli ga i masakrirali do smrti! (INFO)

Bili na vezi

Nedeljkovićeva nevenčana supruga Tanja juče je smogla snage da razgovara sa novinarima u kući ubijenog, koja se nalazi u blizini mesta na kome je nađeno telo.

FOTO: KURIR

– Nebojša je oko 23 sata izašao i rekao da ide da se vidi sa drugom kako bi se dogovorili o nekom poslu i parama. Iskreno, ne znam o čemu je reč, jer mi ništa nije objašnjavao. Bili smo na vezi do pola sata iza ponoći, kada je kazao da je sa prijateljem i da pregovaraju… Posle toga je prestao da mi se javlja – ispričala je potresena žena i dodala:

– Pošto mi se u 1.15 nije javio, pozvala sam njegove prijatelje. Svi su ga zvali, ali on nije odgovarao. U četiri sata ujutru zakucala mi je policija na vrata i rekli su mi da je preminuo, kao i da ima dva uboda na leđima, dva na grudima i jedan na vratu. On je bio krupan čovek, snažan, ne znam ko je mogao da ga savlada – ispričala je Tanja.

Kako nezvanično saznajemo, policija je juče privela nekoliko osoba iz Bariča i Obrenovca, ali još uvek niko od njih nije osumnjičen za ubistvo Nedeljkovića.

– Privedene su tri osobe, među kojima je i jedna žena. Zasad se ne zna da li je neko od njih umešan u zločin ili ima saznanja o njemu – kaže izvor i nastavlja:

OSUĐEN MILUTIN JELIČIĆ JUTKA! Ovo je kazna za bivšeg predsednika opštine Brus!

Narkotici

– Postoje indicije da je Nedeljković bio upleten u poslove sa narkoticima i da je, navodno, sarađivao sa lokalnim dilerima. Proverava se da li je kobne noći išao da se nađe sa nekim lokalnim dilerom, ili njegovo ubistvo nema veze sa narkoticima – kaže sagovornik.

Komšije pokojnog Nedeljkovića kažu da je on ranije imao problema sa drogom i da se, navodno, lečio u inostranstvu.

– Priča se da je imao ugrađen i blokator i da je jednom, dok je bio u krizi, pokušao da ga iseče. Neki su pričali i da je prodavao narkotike, ali to nisam video svojim očima, pa ne mogu da tvrdim – kaže komšija.

Bio u zatvoru

“NE ZNAM DA LI SAM UBIO VIOLETU” Ubica iz Koceljeve tvrdio na saslušanju da se ne seća ničega

KOLIMA UBIO ČOVEKA

Nebojša Nedeljković je pre desetak godina izazvao saobraćajnu nesreću na Umki, u kojoj je jedna osoba poginula.

– Bio je oko tri godine u zatvoru zbog toga. U poslednje vreme je sa bratom radio u servisu za kamione koji je u vlasništvu njegove porodice – rekla je Nebojšina nevenčana supruga i dodala da su bili zajedno dve godine, ali da nisu imali dece.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/Jelena Ivić)