PSIHOPATA, AGRESIVAN, SUJETAN I LJUBOMORAN! Usred prebijanja Ivani rekao: Idem da vratim auto, PA ĆU DA NASTAVIM!

batine

Foto: Printscreen Facebook

Đorđe Lacković (24) je uhapšen nakon što je krvnički unakazio od batina svoju devojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

Nesrećna devojka je smeštena u bolnicu a o tome koliko je brutalno pretučena svedoči njen rođeni brat Ivan:

Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grejao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda – kaže on.

On je psihopata

Prema njegovim rečima, sestra mu nije ispričala motiv stravičnih batina, ali je on ubeđen da je u pitanju Lackovićeva ljubomora.

– On je psihopata – ogorčen je Ivan.

Inače, Ivana i Đorđe zabavljaju se oko godinu i po dana. Pre četiri meseca odlučili su da žive zajedno u Novom Sadu, gde su oboje našli posao. Ona radi u jednoj kladionici, a Đorđe u nekoj firmi.

Bili protiv veze

– Svi smo bili protiv njihove veze jer je Đorđe jako sujetan i ljubomoran, i to bez ikakvog razloga. Sestra je govorila da ona njega voli i da želi da živi s njim. Plašio sam se da joj nešto ne uradi i moj strah je, nažalost, bio opravdan – priča brat.

Ivana je ispričala da je u jednom trenutku videla Đorđa na vratima koji joj je rekao: “Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gde sam stao!

FOTO: FEJSBUK, PRIVATNA ARHIVA

Meštani Klenja: Đorđe je agresivan

Meštani Klenja, odakle je uhapšeni Đorđe, kažu da je on poznat po agresivnom ponašanju.

– Celo Klenje i Bogatić pričaju samo o ovom nemilom događaju. Svi znaju da je Đorđe nasilan i nikome nije jasno zbog čega je Ivana pristala da s njim uđe u emotivnu vezu. Potresli smo se kada smo čuli da je tako monstruozno pretukao svoju devojku. Nadamo se da će se ona što pre oporaviti i da će iz svega izaći jača – kaže meštanin Klenja.

“MISLIO JE DA GA IVANA VARA”: Otkriveno šta se krije za divljačkog iživljavanja u Novom Sadu (FOTO)

Kako se saznaje, Đorđe je inače student Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a na društvenim mrežama mu piše da nije u vezi.

Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore najpre prebio, pa onda nastavio da maltretira svoju devojku.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)