PSI POJELI ČOVEKU LICE U SRPSKOJ CRNJI: Ono što su komšije videle u kući PROGONIĆE IH DOK SU ŽIVI

pas

Foto: Telegraf, Pixabay

Žarka Ž. (67) iz Srpske Crnje, pojeli su psi sa kojima je nesrećni čovek živeo u trošnoj kući punoj smeća na periferiji ovog sela, na samoj srpsko rumunskoj granici. Nije poznato da li su ga rastrgli dok je još bio živ, ili je preminuo pa su mu onda pojeli utrobu i lice, što je izvesnije.

Aleksandar Đurin, prvi komšija, kaže da su on i još jedan komšija posumnjali da se nešto dešava jer je njegov bicikl danima stajao naslonjen na kapiju:

“Komšija mi je rekao da Žarka nekoliko dana nije video. Odlučili smo da u nedelju, iz pravca moje bašte, uđemo u njegovo dvorište. Odatle sam video da leži u sobi”, priseća se Aleksandar i priznaje da nije ulazio unutra. Ubrzo je došla policija:

“Oni koji su videli beživotno Žarkovo telom kažu da je scena bila kao iz najstrašnijeg horor filma. Kažu da će ih prizor koji su zatekli progoniti dok su živi.  Psi sa kojima je živeo u sobi, pojeli su mu lice i utrobu. Pre nekoliko godina odneli su mu iz dvorišta 16 pasa, a sad ih je bilo puno. Svi su bili neuhranjeni, kao akrepi. I njih su, u međuvremenu, odneli zoohigijeničari. Moj komšija Žarko ovako je živeo dvadesetak godina, mada u selu ima starijeg brata. Da Žarka pre nekoliko dana nismo pronašli, psi bi ga verovatno celog pojeli. Ostale bi samo kosti”, ispričao je Aleksandar i naglasio da ni najstariji meštani ne pamte ništa slično.

Agencija za lekove izdala hitno UPOZORENJE SVIM LEKARIMA U SRBIJI: Ovaj lek za pritisak izaziva nemelanomski rak kože! (FOTO)

Reporter Kurira nije tokom posete Srpskoj Crnji kod kuće zatekao rodbinu Žarka Živanova, ali jeste njegovog prijatelja Milana Nenadova. Njega je Žarkova sudbina do suza rastužila:

“Od komšija sam čuo da su ga psi pojeli. Dobro sam Žarka poznavao. Povremeno je dolazio kod mene da mi pomogne. Potom bi nešto pojeo i malo posedio. Poslednji put to je bilo kad smo vadili krompir. Žarko je živeo sam kao kurjak. Išao je po selu i preturao po kontejnerima. Tuga jedna”, rekao je Milan.

I meštani Srpske Crnje, Dušanka Aleksić i Miroslav Jovin, ne mogu da veruju da se ovako nešto dogodilo:

TOTALNO RASULO MEĐU ALBANCIMA! SRBIJA donela HITNU ODLUKU, uvode se Prištini KONTRAMERE!

“Žarka smo viđali u prolazu. Strašno je blaga reč kojom bi se mogla opisati sudbina ovog čoveka. Teško je pronaći prave reči za ovakvu strahotu”, kažu oni. Nesrećni čovek sahranjen je u sredu na lokalnom groblju u Srpskoj Crnji.

Psi bili gladni

Milan Belić iz Kikinde, koji obučava pse za potrebe vojske, policije i drugih službi, smatra da se ovo desilo jer su psi bili gladni:

pas

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

“U ovom tužnom slučaju, sled događaja je neminovan. Ti psi su, sasvim sigurno, bili izuzetno gladni i nisu imali gde da odu i potraže hranu”, pojašnjava sagovornik Kurira.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, S.U.)