PRVO SU ČULI URLIKE, A ONDA NA MOSTU VIDELI NAGU ŽENU I SVEĆE: Jezivi magijski ritual uplašio meštane sela Vinarci kod Leskovca!

priroda

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Potpuno naga žena umotana samo u ćebe vršila je u petak uveče magijski obred u centru Vinarca nadomak Leskovca, nasred mosta u ovom selu!

Kako prenosJugmediakada su meštani koji su tuda prolazili počeli da zastajkuju i da je posmatraju, ona je skinula ćebe sa sebe i kao od od majke rođena pobegla prema reci Jablanici, tvrde očevici.

Mladić koji je tuda prolazio automobilom vraćajući se iz grada oko ponoći, uslikao je bačeno ćebe i zapaljene sveće, ostavljene pored puta usred prekinutog rituala, prenosi ovaj portal.

– Video sam ženu zamotanu u ćebe kako sedi nasred mosta i pali sveće. Najpre sam mislio da joj je pozlilo, da joj nije dobro. Kada sam zaustavio automobil i izašao iz njega, ona je skinula ćebe i potpuno gola otrčala prema koritu reke ispod mosta – tvrdi ovaj Vinarčanin.

PENZIONER 23 SATA ČEKAO U BOLNICI! Kamere snimile njegove poslednje trenutke života (VIDEO)

Ceo ritual posmatrale su i budne komšije iz okolnih kuća i tvrde za Jugmediu, da su ih probudili urlici usred noći koji su dopirali sa mosta.

“Ne verujem da je u pitanju neka sekta. Više je ličilo na magijski ritual. Nije mi bilo svejedno, jako sam se uplašio. Ne mogu da verujem čime se sve ljudi bave u 21. veku”, komentariše mladi Vinarčanin koji je uslikao ove fotografije.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Jugmedia)