Prve informacije posle stravične nesreće kod Doljevca: Zoran Babić ima ozbiljne povrede, voze ga hitno za Beograd, poginula je žena iz “opela”

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na deonici autoputa Niš – Leskovac, kod naplatne rampe Doljevac, kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarila tri vozila.

Direktor Koridora Srbije Zoran Babić je među povređenima. On je zadobio prelom butne kosti i hitno je transportovan za Beograd.

Kako saznaje Telegraf, poginula je žena koja nije bila u vozilu Vlade Srbije, koje je učestvovalo u sudaru. Ona je bila na zadnjem sedištu “opela” i imala je sigurnosni pojas.

Četiri osobe zbrinute su u Kliničkom centru. Dvoje je zadobilo teže povrede, a dve osobe su lakše povređene, a od njih niko nije životno ugrožen.

MLADI ŽIVOTI PREKINUTI: Ovo je Strahinja, njen prvi dečko koji je doživeo ISTU SUDBINU!

Ovo nije prva nesreća na ovoj naplatnoj rampi. U decembru 2018. državljanin Grčke je zbog guste magle kod Doljevca svom silinom udario u naplatnu rampu.

I u Šimanovcima je u oktobru 2015. godine zbog guste magle došlo do lančanog sudara u kome je izgubljen jedan život. Takođe je uzrok bila gusta magla i brzina vozila neprilagođena uslovima na putu.

(Dnevne.rs/Izvor: D.K.,Telegraf.rs)