PROZVALI SU JE UBICOM JELENE MARJANOVIĆ! Evo šta kaže Zoranova majka na teške optužbe

svekrva

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Majka Zorana Marjanovića rekla je za Kurir da je veoma zabrinuta zbog hapšenja svoje prijateljice, a usput je prokomentarisala navode anonimnog pisma u kome je označena kao nalogodavac ubistva snaje Jelene

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice i majka njenog muža Zorana, oglasila se prvi put u javnosti i ekskluzivno za Kurir pristala da prokomentariše hapšenje svoje kume i najbolje prijateljice Vere Vukomanović (62), koja je optužena za prevaru.

Zoranova majka se dosad nikada nije oglašavala u medijima, niti je bilo šta komentarisala, zbog čega je stekla status najmisterioznijeg člana porodice Marjanović. Reporteri Kurira zatekli su je jutro nakon hapšenja najbolje prijateljice ispred porodične kuće, gde je pristala da konačno prekine troipogodišnje ćutanje.

Uznemirena
– Ne znamo zašto je kuma Vera uhapšena. Veoma smo zabrinuti za nju. Ništa mi ne znamo. Pravo da vam kažem, stvarno ništa ne znamo – kratko je kazala Zorica Marjanović, vidno zabrinuta i uznemirena u trenutku kada se pojavila s druge strane kapije porodične kuće u Borči.
Tokom kratkog razgovora, reporteri Kurira pitali su je i kako se oseća povodom optužbi koje je na njen račun uputio autor anonimnog pisma, koje je nekoliko dana uoči početka suđenja njenom sinu Zoranu stiglo u Viši sud iz Švajcarske. Zorica je na to samo slegla ramenima i kratko rekla:

– Da te bog sačuva – nakon čega je zatvorila kapiju.

U pismu se, podsetimo, tvrdi da je ona naručilac ubistva svoje snaje Jelene, a da je zločin izvršio Dragoje Milinković iz Priboja, koji je kod nje dolazio na bioenergetske seanse. Navode pisma demantovali su kako članovi porodice Marjanović, tako i Milinković, koji je tvrdio da mu sve smešta bivša supruga.

Preživela stres

– Podnećemo tužbu protiv te nepoznate osobe zato što je moja majka doživela veliki stres, jedva smo je povratili. Verujte mi, jezivi stres je preživela jer su to ozbiljne optužbe – rekao je tada Zoričin sin Zoran.

DRAMA PORODICE RADOSAVLJEVIĆ TRAJE 48 SATI: Majka ne zna ni šta da misli

Podsetimo, Vera Vukomanović, koja je od ubistva pevačice najveća podrška porodici Marjanović, uhapšena je u sredu zbog sumnje da je umešana u malverzacije sa zemljištem na Zvezdari, a dan kasnije lisice na ruke su stavljene i njenom navodnom saučesniku Slobodanu B. (72). Kuma Vera bila je prisutna u slučaju ubistva pevačice od samog početka, a tokom istrage je saslušavana kao svedok. Istragom je utvrđeno da je ona poslednja osoba koja je telefonom razgovarala s ubijenom pevačicom na dan njene smrti.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs /Izvor: Jelena Ivić)