PRONAĐEN NOVI TRAG: Malčanski berberin ima saučesnika koji mu pomaže u skrivanju?!

policija

Foto:YoutubePrintscreen/Masan Lekic Official/MUP

Kako se saznaje, policija ne isključuje mogućnost da Ninoslav Jovanović (46), osumnjičen za otmicu 12-godišnje Monike K., koja je pronađena u nedelju u napuštenoj kući u selu Pasjača, ima saučesnika koji mu pomaže u veštom skrivanju od brojnih policajaca koji tragaju za njim!

Logistička pomoć

Izvori upućeni u slučaj veruju da se radi o osobi koja duže vreme poznaje Jovanovića i koja mu je, po svemu sudeću, pomagala i pre otmice male Monike!

– Pretpostavlja se da Jovanović ima saučesnika i da je upravo to razlog zbog kojeg više od dve nedelje uspešno izbegava lisice na rukama! Sumnja se da upravo ova osoba osumnjičenom dojavljuje kretanje policije i usmerava ga kuda da beži, pa tako Jovanović svaki put za dlaku uspeva da umakne policijskim snagama – kaže sagovornik upućen u istragu ovog slučaja.

Sem dojava o kretanju policije, sumnja se da ova osoba Malčanskog Berberina snabdeva svim potrepštinama neophodnim da pregura dan.

BERBERIN MALU MONIKU ŠIŠAO NOŽEM: Pred njom palio kosu i izgovarao jezivu rečenicu

– U pitanju je neko ko vrlo dobro zna gde se Jovanović skriva danima. Pretpostavlja se da je na neki način u svakodnevnom kontaktu sa njim, da mu redovno donosi hranu i odeću, kako bi uspeo da preživi na ovoj hladnoći napolju. Bukvalno mu pruža logističku pomoć u bekstvu – priča sagovornik.

Uspešno oporavljanje

Kako navodi, upravo zbog poznavanja svih eventualnih skrovišta osumnjičenog, pretpostavlja se da je ova osoba Jovanoviću pomagala i pre same otmice 12-godišnje Monike!

– Vrlo je verovatno da je Jovanoviću neko pomagao da isplanira celu otmicu devojčice. Prema svemu sudeći, ta osoba mu je i pomagala u pravljenju zemunica i skrovišta po kojima se krio u predelu niškog okruga. Otuda verovatno zna i gde se sada krije i na tim mestima mu ostavlja hranu i poruke. I ranije se sumnjalo da ima pomagača i da bi to mogao biti neko od njegovih zatvorskih cimera – dodaje sagovornik.

PATRIJARH KIRIL: Ovo što se dešava danas u Crnoj Gori, nije bilo ni pod pod vlašću otomanske Turske

Nov trag: Jovanović svratio do svoje kuće!

Samo dan nakon Nove godine pripadnici policije ponovo su pretraživali kuću u kojoj je Jovanović sam živeo u selu Malča. Okolina njegove kuće bila je opkoljena jer su pojedini meštani dojavili da su videli kako osumnjičeni ulazi u nju. Međutim, i juče se proširila vest da je na jednoj ogradi u blizini njegove kuće primećen svež blatnjav trag, pa meštani sumnjaju da je Jovanović prethodne večeri preskakao ogradu na putu ka svom dvorištu.

       

(Dnevne.rs/Srbija danas/Izvor: Republika)