PRONAĐEN MRTAV U 24. GODINI: Sin legendarnog tvorca pesme PUKNI ZORO poginuo u Španiji, pod još nerazjašnjenim okolnostima

nesreća

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Marko Marinković (24), sin pevača i autora hita “Pukni zoro” Toma Marinkovića, preminuo je u Španiji pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Nesrećni mladić je preminuo u nedelju ujutro, kada je pod nerazjašnjenim okolnostima pao sa terase hotela “Al Jusana” u Luseni, gde je boravio sa još nekoliko studenata iz Srbije u okviru obrazovnog programa “Erasmus”.

Marko je u Lusenu došao na edukativno usavršavanje, posle završenih osnovnih studija u Srbiji. Ljubav prema muzici nasledio je od oca, sa kojim je povremeno i nastupao.

Nesreća se desila oko 10 sati. Prema navodima lokalnih medija mladić je ostao sam u sobi, nakon što je njegov cimer sišao na doručak. Za sada je nepoznato da li je u pitanju samoubistvo ili nesrećan slučaj.

“NE MOGU VIŠE NA DUŠI DA NOSIM TAJ GREH”: Mustafa progovorio o Albanki koja je izmasakrirala srpskog dečaka

Marinkoviću je odmah pružena prva pomoć, a Hitna pomoć stigla je helikopterom kako bi ga što pre prebacili u bolnicu “Reina Sofija” u Kordobi. Nažalost, nesrećni mladić preminuo je pre nego što je stigao u bolnicu.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Zbog misteriozne smrti španska policija je pokrenula istragu, u okviru koje će ispitati sve studente koji su sa Marinkovićem došli u Lusenu na master studije.

Telo Marinkovića, tvrde izvori iz policije a prenose španski mediji, poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

DARKO IMA APSTINENCIJALNU KRIZU ZBOG DROGE I ALKOHOLA! Lekar iz Zemuna: U kriznim momentima traži da mu donesu nešto?!

Isti izvori rekli su da je zbog smrti Srbina kontaktirana Ambasada Srbije u Španiji kako bi stupili u kontakt sa porodicom mladića i organizovali prebačaj tela u Srbiju što je pre moguće.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir, Blic)