PRIJATELJI DOKTORKE VIOLETE OTKRILI NOVE DETALJE: Ubila se zbog ljubavnih problema?

samoubistvo

SRPSKI NAUČNIK SA HARVARDA: Za 10 do 15 godina lečićemo rak kao bakterije antibioticima, a EVO GDE SE DANAS GREŠI U LEČENJU

Prijatelji čuvene lekarke kažu da samo ona zna zbog čega je podigla ruku na sebe, ali da sumnjaju da je tragediji doprineo neki neraščišćeni emotivni odnos

Tragična smrt čuvene doktorke plastične hirurgije Violete Skorobać Ašanin (50), koja je bila omiljena i među srpskim džet setom, potresla je sve koji su je poznavali, a njena porodica, prijatelji i pacijenti sa nevericom su dočekali vest da je njihova omiljena doktorka podigla ruku na sebe.

Kako kažu oni koji su je poznavali, uvek je bila vesela i nasmejana i nije pokazivala da je nešto tišti.

Bila pozitivna

– Bila je divna i pozitivna žena i niko ne može da poveruje da je više nema. Ona se nikada ni na šta nije žalila, niti se po njenom ponašanju moglo zaključiti da ima problem. Međutim, sumnjamo da je imala neke ljubavne probleme o kojima ne želimo da detaljišemo. Ona je svoj privatni život zadržavala za sebe i retko kome se otvarala u tom smislu. Sumnjamo da je neki neraščišćeni emotivni odnos možda doprineo ovoj tragediji. Ipak, zašto je to uradila zna samo ona i tajnu je odnela u grob – kaže jedan prijatelj pokojne doktorke.

NEŠTO SE SPREMA: Zakazan sastanak predstavnika Beograda i Prištine u Beloj kući (INFO)

Svetski poznata i nagrađivana dr Skorobać Ašanin iza sebe je ostavila supruga i odraslog sina. Oni su danas u svom stanu na Vračaru, u kom se ona ubila pre dva dana, primali izraze saučešća.

– Ne možemo ništa da komentarišemo – bilo je sve što je rekao rođak, koji je otvorio vrata luksuznog stana na Vračaru.

I komšije i prijatelji porodice nisu želeli mnogo da pričaju za medije, a svi su istakli da je Violetina smrt šok za sve njih i da ni u najcrnjoj noćnoj mori nisu mogli da zamisle ovako nešto.

– Čitavog dana dolaze ljudi da njenom mužu i sinu izjave saušešće i pruže podršku i utehu. U stanu gore sveće, roletne su spuštene. Svi su u suzama i neverici. Violeta je uvek bila raspoložena, neki su je videli i dan pre samoubistva i bila je raspoložena. Sin i muž su je zatekli u lokvi krvi u kupatilu. Skrhani su. Sada moraju da spremaju sahranu – ispričala je poznanica i dodala da Violetin sin ne krije tugu.

ŽUTI METEOALARM NA SNAZI: Nestabilno vreme u Srbiji do kraja nedelje, a evo kada nam stiže pravo leto

Ubola se u srce

Podsetimo, dr Violeta Skorobać Ašanin je u nedelju oko 12 sati rekla mužu i sinu da ide do kupatila, a kako dugo nije izlazila, njih dvojica su se zabrinuli i počeli da je dozivaju.

– Nije im otvarala, pa su razvalili vrata i zatekli je sa dve rane na grudima, dok je nož bio pored. Navodno, Vesna je dva puta sebi zarila nož u grudi. Sečivo joj je probilo srce – podseća izvor iz istrage.

Inače, pokojna doktorka bila je plastični hirurg i vlasnica privatne klinike, na koju su dolazile i mnoge poznate ličnosti sa javne scene.

SRPSKI NAUČNIK SA HARVARDA: Za 10 do 15 godina lečićemo rak kao bakterije antibioticima, a EVO GDE SE DANAS GREŠI U LEČENJU

– Bila je izuzetan stručnjak i pacijenti su je obožavali. Sve žene koje žele da izgledaju prirodno, išle su kod nje. Nije tajna da je ona odbijala da radi nešto za šta je smatrala da je bespotrebno i preterano. Bila je izuzetno etična – kaže sagovornik.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)