PRIJATELJ DARKA LAZIĆA KROZ SUZE OPISAO DETALJE VEČERI PRE TRAGEDIJE: Pričao je o njoj celu noć i zvao na mobilni da joj peva

tuga

Foto: Printscreen/instagram

Prijatelj Darka Lazića ispričao je detalje poslednjeg susreta sa pevačem, veče pre nego što je Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Vladimir Žunić je ispričao da su zajedno večerali, bili raspoloženi, pa su sve vreme pričali o devojci Marini koju je zvao i pevao joj.

“Na automobilu je totalna šteta. On me je odmah pozvao i pitao kako sam, kako se to dogodilo, a potom mi je rekao da će doći u Šabac jer ima obaveze i želi da me vidi”, počinje Vladimir i dodaje da su po Lazićevom dolasku u rodni grad otišli na slavlje.

KAO DA JE SLUTIO DA ĆE OTIĆI: “Kremirajte me, jeziv mi je zvuk zemlje koja udara u sanduk”

“Večerali smo, a on je baš slatko jeo, pa je komentarisao: “Jao, što mi prija ovo prasence.” Sećam se da mu je konobar donosio rebarca, a za sve to vreme popio je tri rakije. Pričao mi je celo veče o devojci Marini, koja je te noći spavala kod njegovih roditelja. Rekao mi je da je zaljubljen u nju do ušiju. Celo veče ju je zvao preko video-poziva i pevao joj. Ja sam oko jedan posle ponoći otišao kući, a on je ostao, pevao je gostima”, kaže on.

Da ironija bude veća, Lazić ga pitao kako je uspeo da se slupa baš u blizini svoje kuće.

IZNENADIĆE VAS IZREČENA KAZNA: Bugarin koji je udario automobil Nataše Bekvalac PRIZNAO KRIVICU

“Zezao me je za ožiljke, rekao je da ću sada biti opasan, a potom mi pokazao svoj ožiljak na ramenu od motora. Rekao mi je: “Da li si budala? Da li si bio pijan? Kako si to uradio na samo kilometar od kuće?” A eto, sada se to njemu desilo”, kroz suze je rekao Vladimir.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.S.)