PRIČAĆEMO TVOM SINU KAKO MU JE MAJKA BILA POSEBNA! Srce puca na delove od oproštajnih poruka Bobinih drugarica! (INFO)

streljastvo

Foto: Instagram printskrin

Tuga, plač i suze u sportskoj Srbiji za tragično preminulom šampionkom Bobanom Momčilović Veličković (31) koja je umrla prerano i to taman kada je trebalo da započne najlepši deo njenog života.

Brojne kolege i koleginice, prijatelji i svi koji su je poznavali i bili bliski s njom ostavljaju srceparajuće i emotivne poruke u kojima se opraštaju od Bobe, zlatne devojke srpskog streljaštva.

Posle legendarne Jasne Šekarić vrlo emotivne reči je preminuloj koleginici uputila i njena cimerka sa brojnih takmičenja Andrea Arsović.

– Cimerko moja, zauvek ćeš ostati u mom srcu kao najjači borac, zlatna sportistikinja i divan čovek.

SPREMITE SE ZA NOVE MERE: Sutra zaseda krizni štab zbog korone, bolnica na Bežanijskoj kosi postaje kovid bolnica! (INFO)

Počivaj u miru Bobana Momčilović Veličković napisala je Andrea Arsović uz fotografiju naše preminule reprezentativke.

Bobana je preminula dvadeset dana nakon rođenja sina, pošto su usledile komplikacije pri porođaju i eklampsija zbog čega je došlo i do izliva krvi u mozak. Tako nije stigla ni jednom pre svoje tragične smrti da vidi svoju tek rođenu bebu.

Zbog toga je njena druga koleginica Ivana Maksimović Anđušić uputila vrlo emotivne reči i poručila kako će o njenom sinu svi brinuti i pričati mu koliko je njegova mama bila posebna žena i velika šampionka.

– Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osećala sam baš veliku sreću.

Sećam se da mi je ulepšala taj dan svojim uspehom. Takođe sam joj i rekla da joj zavidim. Da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvek takmiči, iako stomačić više nije stomačić.

TURISTI IZ SRBIJE BESNI NA GRKE: Dođeš na more, a teraju te da SEDIŠ U SOBI!

Što će svom detetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču – da je zajedno s njim u stomaku postala evropski šampion.

Ej! Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega.

I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena. Bobo naša, druži se sa anđelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom lepšem mestu – napisala je Ivana Maksimović Anđušić.

   

Dnevne.rs, espreso.rs