PREOKRET! JEZIVA SAZNANJA TRAGEDIJE NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Majka prerezala vene detetu (3), pa sebi!? Ćerku bacila sa četvrtog sprata, pa SKOČILA

majka

Foto: Printcreen/TV Kurir

Prema prvim informacijama koje su se pojavile, majka i dete, nastradali su prilikom skoka sa zgrade zbog požara, do kog je došlo oko 8.20 jutros.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, kada je izbio požar u stanu na četvtom spratu žena i dete skočili su kroz prozor kako bi se spasili od vatrene stihije, međutim i majka i dete podlegli su zadobijenim povredama.

Kako se saznaje vatrogasci su otvorili sigurnosna vrata zgrade kako bi prišli stanu na četvrtom spratu iz kog kulja dim, a prema poslednjim informacijama uspeli su da lokalizuju požar.

Nedugo nakon ove informacije, došlo je do preokrata u ovom slučaju i novih informacija o načinu kako su stradali majka i dete. Naime, majka je navodno prerezala vene sebi pa detetu.

SRBIJA JE AŽDAJA KOJOJ TREBA ODSEĆI GLAVU: Sarajevski glumac udario po Srbima (VIDEO)

Kako RTS saznaje nezvanično, majka je najpre povredila dete i sebe, potom zapalila ugaonu garnituru u stanu i onda sa detetom skočila kroz prozor.

Na licu mesta su tri vatrogasna vozila, policija i tužilac. Veliki broj stanara zgrade i članova porodice okupio se ispred zgrade.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)