PREMINUO IGOR PERVIĆ: Poznati srpski glumac (52) pronađen mrtav u svom stanu

glumac

Foto: Fejsbuk/Igor Pervić

Kako saznajemo, naš glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini jutros u 8.30 u svom stanu.

Od zlatnog dečka domaće kinematografije, Igor Pervić je brzo postao neko čije se ime, nažalost, povezuje sa teškim drogama. Prva se od njega oprostila bivša devojka Jovana Petrović.

“Moja ljubav”, kratko je napisala uz zajedničku fotografiju.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Igor je glumio u mnogim filmovima kao što su “Crni bombarder”, “Lajanje na zvezde”, “Bure baruta”, “Sivi dom” i poznatim serijama “Ranjenik”, “Vuk Karadžić”, a prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo 7 godina.

MISTERIJA SMRTI BOJANE MILANOVIĆ: “Posle prvog ispaljenog metka, kako je ponovo pušku napunila?”

On je rođen u Beogradu 29. oktobra 1967. godine, a i sam je priznao kako je počeo da uzima drogu.

“Jedna devojka, pokoj joj duši, koja je sada mrtva… Ja sam bio strašno zaljubljen u nju… Imao sam motor, “tomos automatik”, tad sam imao nekih 17 godina. To je tada bilo ne možeš da zamisliš, imati taj motor. I ja je stavim na motor i ona mi kaže: “Ajde, vozi me na Novi Beograd, imam nešto hitno tamo da završim”. Ja vidim njoj nešto nije dobro, a ja tada stvarno nisam ništa znao o teškim drogama. Došli smo do zgrade i ona me pošalje na treći sprat. Za nju sam bio spreman sve da uradim. Nađemo se mi na trećem spratu i ona poslaže sve “rekvizite”, ja gledam zapanjeno šta to ona tamo krčka… I stavi ona meni špric, a ja sam se igle bojao kao groma. I ja naravno da bih tu devojku očarao, onako mlad i glup, kažem hajde. Okrenem glavu na drugu stranu i ona mi to uradi. Nije jedan dan prošao, ja sam se ponovo… To. Nikad nisam uzimao na nos. U početku nam nije trebalo mnogo para, ali kasnije”, pričao je Igor.

FOTO: PRINTSKRIN/JUTJUB

Potom je upoznao svoju veliku ljubav, pesnikinju i književnicu Jasminu Holbus, koja mu je pomogla da prebrodi težak period.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/K. Đ, M)