Preminula žena koju je muž izbo na autobuskoj stanici u Pančevu

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Desanka M. (60), koju je danas oko podneva na autobuskoj stanici u centru Pančeva izbo muž Petar M. (64), preminula je u bolnici.

Prema informacijama koje smo dobili u pančevačkoj Hitnoj pomoći, ona je bila živa kada je ekipa Hitne stigla do nje, prebačena je na Odeljenje hirurgije, ali je lekari nisu mogli da joj se izbore za život.

– Radili smo reanimaciju. Nažalost, srce je stalo. Imala je više ubodnih rana u predelu grudnog koša, pored srca. Obilno je iskrvarila – rekao je za Telegraf izvor iz bolnice.

Po rečima očevidaca, nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.

Počinilac je pokušao da pobegne sa mesta zločina, a prema rečima očevidaca, vozači ATP-a su odvojili muškarca od žene i zadržali ga, nakon čega ga je policija uhapsila.

Kako saznajemo, bračni par je već duže vreme u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica, a Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje.

POSLEDNJI DETALJI HORORA U PANČEVU: Petar (64) se Desanki (60) prikrao s leđa i počeo da je ubada nožem na prepunoj Autobuskoj stanici (FOTO)

Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći, razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.

– Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, uhapšen je P.M. Sumnja se da je on danas na glavnoj autobuskoj stanici u Pančevu oštrim predmetom naneo povrede šezdesetogodišnjoj ženi, inače bivšoj supruzi. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u
Pančevu – saopšteno je iz MUP-a.

             

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)