PREMINULA PROFESORKA MILJANA RISTIĆ (32) IZ VRANJA: Bolest je ipak bila jača, mali Vukašin ostao bez mame!

tuga

Foto: Privatna arhiva

Miljana Ristić Stanković (32) profesorka srpskog jezika iz Vranja koja je bolovala od akutne mijeloblastne leukemije preminula je u Londonu gde je bila na lečenju. Vest o njenoj preranoj smrtri potvrdili su u OŠ „Branko Radičević“ u Vranju, gde je Miljana radila.

Opaka bolest dijagnostifikovana joj je pre dve godine, nakon porođaja. Najtežu bitku sa opakom bolešću Miljana je započela odmah nakon porođaja.

U Vranju i širom Srbije tokom njene borbe sa teškom bolešću organizovane su brojne huamnitarne akcije, novčanim sredstvima pomagala je i lokalna samouprava, u cilju prikupljanja sredstava za operaciju transplantacije koštane srži koja je morala da bude obavljena u inostranstvu.

ŽENI U ČORTANOVCIMA PREREZAN VRAT: Policija uhapsila njenog partnera zbog ubistva

Nakon uspešne operacije, njeno zdravstveno stanje je bilo promenljivo, pa je primala dodatnu terapiju. Stanje se pogoršalo nakon što su lekari otkrili infekciju pluća i jetre.

Vest o Miljaninoj smrti primljena je sa nevericom u Vranju i Srbiji.

POGLEDAJTE: Policajac ispalio 14 hitaca u automobil i vozača koji je preminuo (VIDEO)

Iza sebe je ostavila supruga Marka i sina Vukašina. Povodom smrti Miljane Ristić Stanković, u ponedeljak, 11.marta, u OŠ „Branko Radičević biće održana komemoracija.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/T.S.)