PREKLAO SNEŽANU U PODRUMU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Komšije ispričale jezive detalje o životu para iz Užica

ubistvo

Foto: Facebook/Snezana Macic

Snežana Maćić (51) iz Užica preklana je u utorak ujutro u podrumu zgrade u kojoj je živela, a nepun sat kasnije u selu Gorjani pronađen je Goran Maćić (57), obešen na imanju njihove ćerke i zeta. Prvi rezultati istrage pokazuju da se, najverovatnije, radi o ubistvu i samoubistvu.

Tragedija se dogodila juče, oko šest ujutro, u Nemanjinoj 90, u Užicu.

Snežana je juče ujutro pozvala taksi da je odveze na posao. Kada je dobila obaveštenje da je vozilo ispred zgrade, ona je izašla iz stana i stepenicama krenula ka izlazu. Međutim, njen bivši suprug je stajao na stepeništu kod podruma i čim mu se približila, nasrnuo je na nju i odvukao je u podrum.

– Taksista je čekao ispred zgrade neko vreme, ali Snežane nije bilo. Ona je gotovo svakodnevno pozivala taksi i svi vozači te firme su je poznavali. Taksista je tada preko centrale pozvao Snežaninu porodicu da bi je obavestio da je stigao i da već neko vreme čeka – kaže izvor iz istrage i dodaje da su kod nje u stanu bili rođaci iz Beograda, koji su rekli taksisti da je ona izašla iz stana nekoliko minuta pre njegovog poziva.

– To im je odmah bilo sumnjivo, pošto je Snežana izašla iz stana, a nije se pojavila ispred zgrade. Tada je Snežanina koleginica javila da nje nema na poslu. Ubrzo je obaveštena i policija, koja je na stepeništu koje vodi do podruma zatekla krvave tragove. Vrata su bila zaključana, pa su pozvali vatrogasce. Dok su obijali vrata, primetili su Snežanine naočare i šnalu za kosu. Ubrzo je u podrumu zatečeno njeno telo s modricama i velikom ranom na vratu. Pored Snežane bio je i krvav nož – kaže naš izvor.

HOROR NA PUPINOVOM MOSTU! Stravična saobraćajna nesreća, ima poginulih! (FOTO)

Policija je odmah krenula u potragu za Goranom jer ga je Snežana nedavno prijavila za nasilje u porodici.
– Goranovo telo pronađeno je obešeno u selu, u pomoćnom objektu – kaže za izvor iz istrage.

Komšije kažu da je Snežana nedavno napustila Gorana i da je podnela tužbu za razvod braka. Prijavila ga je i za nasilje u porodici, zbog čega mu je naređeno da se hitno iseli iz stana, a povrh toga mu je bilo zabranjeno da joj prilazi.

– Čula sam da mu je policija, odmah posle Snežanine prijave, oduzela lovačku pušku. Ona je želela da se razvede od njega, podnela je i zahtev za razvod. Možda su se već i razveli, nisam sigurna – kaže komšinica ubijene žene i dodaje da su Snežana i Goran iza sebe ostavili ćerku.

Komšije su ispričale da se ponekad čula svađa iz stana u kojem su živeli. 

– Snežana je stan nasledila od oca. Goran se bavio građevinom, a neko vreme bio je mornar, pa nije bio kod kuće i po nekoliko meseci. Ona je bila zamenica direktora u firmi za izradu konfekcije. On je bio prek čovek, pa i ne čudi što mu je zabranjeno da joj prilazi. Razveli su se, ali to nije okončalo njihovu agoniju. U poslednjih desetak dana u tom stanu nije bilo nikoga. Poštar je ostavljao koverte za vratima. Snežana je došla tek pre neki dan. Ovo joj je drugi brak, imaju ćerku koja je udata u selu Gorjane. On je otišao tamo da se obesi! Napravio je i njoj i zetu samo još veću tragediju – kažu komšije.

NAJNOVIJI DETALJI TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE! Poginuo muškarac, žena teško povređena! (FOTO)

U višem javnom tužilaštvu kažu da je naložena obdukcija oba tela. Očekuje se da će ovi nalazi i DNK tragovi s odeće potvrditi da je reč o ubistvu i samoubistvu. Tužilaštvo je vodilo postupak protiv Gorana zbog pretnji koje je upućivao Snežani tokom brakorazvodne parnice. Tada su određene hitne mere zabrane prilaska i komunikacije, koje su istekle 21. marta.

LOKVE KRVI U PODRUMU

Prizor u podrumu u kojem je Snežana ubijena bio je stravičan. Na podu je bilo nekoliko lokvi krvi, Snežanine slomljene naočare i šnala za kosu.

Onkolog DIGAO SRBIJU na noge: Ove proizvode nikako ne koristite! Igrate se životom

– Snežana je sigurno pokušavala da se otrgne iz ruku bivšeg muža i da pobegne. Zato su joj i slomljene naočare. Na betonu je bila velika lokva krvi i nekoliko manjih. Pronašli smo i krvave otiske đonova, kao i tragove koji su, po svemu sudeći, nastali povlačenjem i premeštanjem tela – kaže izvor iz istrage.
Policija je, odmah posle uviđaja, velikim kartonom pokrila lokve krvi na podu.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Alo)