PREGAZILA VERENIKE IZ SRBIJE U BEČIĆIMA: Utvrđeno da je bogata slikarka VOZILA U PRIPITOM STANJU, a onda je sud osporio alko-test

tragedija

Foto: Fejsbuk

Slikarka Emina Adrović (23) iz Budve, osumnjičena da je 17. jula u Bečićima izazvala nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) a njegova verenica Snežana Rudinac (24) teško povređena, u momentu kada je udarila dvoje pešaka bila je trezna.

Prema pisanju podgoričkog dnevnika “Dan”, Adrovićeva je u trenutku nesreće bila potpuno trezna, bez ijednog promila alkohola u krvi, iako je preliminarni nalaz pokazao da je imala 0,51 promil.

Ovaj dnevni list piše da je Eminu Adrović saslušao sudija za istrage Višeg suda u Podgorici i da je ona iznela odbranu i detaljno ispričala kako je došlo do nesreće.

OTAC I SIN PREŽIVELI NAPAD 100 STRŠLJENOVA: Kosili livadu kod Nove Varoši kada je nastao pakao! OVO IM JE POMOGLO DA IZVUČU ŽIVU GLAVU!

U toku istrage je uzet i snimak sigurnosne kamere na osnovu koga je, kako piše “Dan”, utvrđeno da su Vukomanović i Rudinac pokušali da pređu bulevar u Bečićima i da su se vratili. Kojom brzinom je u tom trenutku vozila Emina Adrović, zasad nije poznato i to bi trebalo da utvrdi veštak saobraćajne struke.

Ono što je zasad poznato jeste da je posle dobijanja rezultata alko-testa i saslušanja osumnjičene istražni sudija Višeg suda u Podgorici vratio predmet na postupanje Osnovnom sudu u Kotoru i to zbog, kako navodi podgorički dnevnik, “prekvalifikacije krivičnog dela i nepostojanja umišljaja”.

Kako je “Blic” već pisao, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Kraljevčanka Snežana Rudinac i Miloš Vukomanović, njen verenik iz okoline Zvečana, koji su kao sezonski radnici radili u hotelu “Ibero star Belvi” prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala Emina Adrović, inače ćerka bivšeg policajca i vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu.

Verenici su pokušali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, a koji, kako su objasnili u opštini Budva, više “nije u funkciji”.

Nadležni u Opštini Budva su naveli da “zbog toga tragovi zebre na bulevaru nisu ponovo iscrtani, već je novi pešački prelaz iscrtan dvadesetak metara dalje”.

HOROR U SRBIJI: Ubistvo i samoubistvo u Đurđevu (INFO)

Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, dok je teško povređena Snežana prebačena helikopterom na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Kako je “Blic” pisao, verenici su stradali u Crnoj Gori gde su bili da zarade novac za svadbu. Miloš i Snežana su u vezi bili nekoliko godina.

Verili su se, a na jesen su planirali i da svoju vezu ozvaniče i pred zakonom i pred bogom. Da bi sakupili novac za to, zajedno su otišli na Crnogorsko primorje, u Bečiće, da rade. Miloš je rođen u Zvečanu, a završio je Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, dok je Snežana iz Kraljeva.

zrtve

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Devojka se probudila iz kome

Snežana Rudinac (24), teško povređena sredinom jula u nesreći u Bečićima u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović (25), samo je na tren došla svesti i pitala za mladića, ali je ubrzo opet pala u komu!

Ovo je za “Blic” kazala Slavica Vukomanović, majka nesrećnog mladića, navodeći da se lekari beogradske Vojnomedicinske akademije i dalje bore za život devojke koja je sa njenim sinom planirala da u septembru ozvaniči šestogodišnju vezu.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic)