Prebijen rođak Ramuša Haradinaja: Izboli su ga nožem, razbili mu glavu metalnom šipkom, a onda su ga kamenovali? (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

– Bilo ih je dvojica, bili su obučeni u crno i sa maskama na licu – rekli su svedoci na licu mesta

Nekoliko maskiranih napadača napali su u utorak na autobuskoj stanici u Peći dve mlađe osobe, i nanele im povrede noževima i metalnim palicama.

Jedan od napadnutih je E.H. rođen 2001. godine, inače rođak Ramuša Haradinaja, koji živi u ovom gradu.

Kako pišu prištinski mediji, napad se dogodio oko 17 sati. Na lice mesta došla je policija, a povređeni mladići prevezeni su u bolnicu u Peći. Jednom je ukazana hirurška pomoć, dok je drugi brzo pušten kući.

– Povređeni ima rane na glavi i po nogama, ali mu život nije ugrožen – rečeno je iz bolnice.

ramus

Kako prenose mediji, navodno je napadnuti mladić rođak Ramuša Haradinaja; Foto: Tanjug

Kako nezvanično navode tamošnji mediji, pozivajući se na izvor iz bolnice, jedan ima sedam rana na glavi od noža i metalne palice, i jednu ranu na nozi. Drugi povređeni ima posekotinu na čelu.

– Napad su izvršili još neidentifikovani napadači. Policija radi na njihovoj identifikaciji i hapšenju – kažu iz policije.”Koha ditore” piše da je njihov novinar bio prisutan kada su policiji opisali napadače.

SRBIJA JE DANAS ZAVIJENA U CRNO: Oni su žrtve stravične nesreće kod Kuršumlije (FOTO)

– Bilo ih je dvojica, bili su obučeni u crno i sa maskama na licu. Udarali su ih metalnim šipkama, izboli i kamenovali. Jedan je rekao drugom da ga ne udara u glavu, ali ga je ipak pogodio. Onda su otišli – rekli su svedoci na licu mesta.

Kako se ispostavilo, jedan od napadnutih je E.H. rođen 2001. godine, inače rođak Ramuša Haradinaja, koji živi u Peći. Radi se o teže povređenom mladiću.Drugi povređeni je S.U. rođen 2002. godine.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs/Koha ditore)