PRE 5 MESECI SE OŽENIO, A SAD GA SAHRANJUJEMO: Tuga za poginulim mladim inženjerom na novosadskom gradilištu

tragedija

Foto: Facebook/Vladan Sudar

Moj brat nije umro! I nikada neće umreti za nas. Pre pet meseci se oženio Milenom. Zabavljali su se šest godina. Prošlog meseca su bili na skijanju, a gledajte je sada, treba da ga sahrani.

Ovim rečima započeo je svoju tragičnu ispovest rođeni brat Vladana Sudara (30) iz Veternika, građevinskog inženjera koji je juče poginuo kada je pao sa četvrtog sprata građevine koja se nalazi na uglu ulica Hilandarske i Masarikove u Novom Sadu.

Nesrećni Vladan je, podsetimo, nakon pada prebačen u Urgentni centar s teškim povredama, ali je uprkos naporima lekara ubrzo preminuo.

Njegova smrt zavila je u crno porodicu Sudar, koja i dalje ne može da se pribere od šoka.

– O mom bratu niko vam neće reći jednu ružnu reč, to garantujem. Svi će ga pamtiti po dobroti, njegovom blaženom osmehu – s poslednjim atomima snage kazao je za Kurir Vladanov brat.

On kaže da je Vladan bio najbolji student tehničkih nauka.

– Odmah se i zaposlio. Šest godina je u toj firmi radio. Tog kobnog jutra, kada su nam javili da je povređen, ni ja ni snaja nismo mogli da poverujemo – ispričao je brat, dodajući da će Vladan u sredu biti sahranjen na Gradskom groblju u Novom Sadu.

MARŠIĆANIN NEPRIMERENIM TVITOM ČESTITAO ROĐENDAN VUČIĆU: “Srećan rođendan, predsedniče, neka ne bude poslednji”

Kako Kurir saznaje, mladić je radio na gradilištu firme “Volf invest” iz Novog Sada, a pao je na kolovoz s četvrtog sprata, sa visine veće od deset metara. I dalje je nepoznato zbog čega je inženjer bio na četvrtom spratu gradilišta.

U jednom trenutku, iz još neutvrđenih razloga, pao je na beton, a zajedno s njim i deo dizalice pored koje je stajao.

DOK JELENA KARLEUŠA PATI: Evo koji je POTEZ povukla Ceca uoči Divnine smrti, svi samo O TOME bruje! (FOTO)

– Prizor je bio jeziv. Trenutak kada je pao nisam video, ali sam začuo neku galamu. Kada sam izašao da proverim šta se dešava, ugledao sam muškarca kako leži na betonu – ispričao nam je na mestu nesreće jedan mladić koji je bio u obližnjem lokalu.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Slađana Stojanović)