Poznati pevač IZGUBIO JE TROGODIŠNJEG SINA pre samo nekoliko dana, sada je objavio PRETUŽAN SNIMAK zbog kog je cela planeta na IVICI SUZA! (VIDEO) (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Nedavno je svet potresla vest o tragediji pevača Grejndžer Smita kome se trogodišnji sin River Keli utopio u bazenu porodične kuće.

Uprkos velikim naporima doktora, dečak je izgubio ovu bitku.

Vest je ostavila porodicu i prijatelje, ali i čitav svet u šoku, a sada je pevač rešio da progovori o poslednjim trenucima života malenog Rivera, a o svemu je snimio i video koji je objavio na Jutjubu.

“Imali smo privilegiju da imamo prekrasnog sinčića tri godine i srećan sam zbog toga”, kaže pevač između ostalog, a on se zahvalio i svim fanovima na podrši u ovom najtežem trenutku.

tragedija

Foto: GRANGERSMITH / INSTAGRAM

Grejdnžer je otkrio i da je provodio mirno popodne u dvorištu, te da je posmatrao svoju stariju ćerku kako vežba gimnastiku, a samo 30 sekudni kasnije ugledila je agonija – uz njenu pomoć pokušavao je da oživi svog trogodišnjaka.

Dečak se nakon ovog incidenta borio za život tokom dva dana u bolnici, ali je nažalost na kraju preminuo. Smit je tokom čitavog snimka obuzdovao suze, a kaže da je svetlo u ovim teškim danima vera u Boga.

Veoma emotivan bio je trenutak kada je Grejndžer objašnjavao kako je River poživeo tek nešto više od 1000 dana na ovoj planeti.Kaže da ga je ta činjenica prosvetlila.

“Što ako vam je poklonjeno 1000 dana na Zemlji, da ih proživite jurcajući bosonogi po travi, jureći u automobilčićima i celo vreme se igrajući?”, a potom je dodao da je “to dobar život i dobrih 1000 dana”.

“Svi bi trebalo da budemo presrećni ako doživimo ono što je Riv doživio”, istakao je skrhani muzičar.

(Dnevne.rs /Izvor: S.P. zena.blic.rs)