Pozadina likvidacije na Banovom brdu: Ubijaju sve ljude oko glavne mete, cela porodica strahuje od narednog poteza egzekutora

tragedija

Foto: printscreenPink

Klupko oko ubistva koje je ceo Beograd podiglo na noge, počelo je da se odmotava. Kako Telegraf saznaje, Nenad M. (38) koji je ubijen na Banovom brdu, bio je samo sporedna meta mafijaškog obračuna.

Naime, izrešetani Nenad, bio je zet prave mete, izvesnog Aleksandra Š, kog izvesna kriminalna banda pokušava da likvidira već neko vreme, ali ne uspeva.

Da podsetimo, u sličnom pokušaju ubistva Aleksandra, 5. avgusta 2018. godine, pre tačno pet meseci bila je bačena bomba ali na pogrešan auto, pa je u vazduh dignut džip bivšeg košarkaša Partizana Vuleta Avdalovića, ali se i taj napad ispostavio kao pogrešan.

Ispostavilo se da meta nije bio Vule, već njegov komšija sa debelim kriminalnim dosijeom, gorenavedeni Aleksandar.

IVANU (23) JE UBIO NEISPRAVAN BOJLER?! Stručnjaci upozoravaju na šta treba obratiti pažnju

Aleksandar Š, lice je poznato i srpskoj i italijanskoj mafiji, kao počinilac nekoliko krađa u stilu “Pink Pantera”. On je, kako Telegraf saznaje, skoro izašao iz zatvora, a ostalo mu je da odleži još dve godine.

On je prema nezvaničnim saznanjima, pre dve godine u Italiji osumnjičen da je prilikom pljačke zlatare otuđio nakit vredan više stotina hiljada evra.

Juvelirnica je poharana od strane dvojice lopova: prvi je ušetao u objekat i predstavio se kao kupac. Prodavačicu je engleskom jeziku zamolio da mu pokaže dragulje, a kada je ona otišla do prostorije sa sefom, kraljivac je je sustigao, oborio na pod i vezao joj ruke. Drugi je potom ušao u zlataru i sa saučesnikom izneo sve iz sefa u nekoliko torbi. Radnju su napustili mirno, kroz glavni ulaz.

UBIJENI NENAD BIO ZET METE 

Nenad M. (38), kako Telegraf nezvanično saznaje, bio je zet Aleksandra Š, a oni su živeli u istoj kući. 

Baka Stojana (82) dočekala Novu godinu u mraku i pod ćebetom! Zbog duga od 22.000 dinara isključili joj struju

Među članovima porodice evidentno je bio prisutan strah, te su oni Aleksandra savetovali da se skloni na sigurno, kako neko od njih ne bi bio naredna žrtva. Govorili su mu i da ode u inostranstvo, kako bi zaštitio njihove glave.

tragedija

Foto: printscreen/TV Pink

Ipak, Aleksandar izgleda nije poslušao savet, a ishod takvog poteza vidi se današnjim ubistvo njegovog zeta Nenada.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)