POVERIO SE PRIJATELJIMA: Zoran Marjanović odlazi u manastir?!

Borča

Foto: telegraf

Želim da se molim bogu jer je, uz porodicu, to jedino vredno, sve ostalo nema smisla, rekao suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović koji je pre dve nedelje izašao iz pritvora.

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, ozbiljno razmišlja da ide u manastir, saznaje Kurir.

Marjanović, koji je osumnjičen za njeno ubistvo, nedavno je izašao iz Centralnog zatvora i retko kome se javlja na telefon, ali se zato poverio bliskim prijatelju i rekao da želi da se posveti ćerki i molitvi.

ZABADAO MI JE NOŽ U VRAT, DOK SAM PUZALA PO HODNIKU: Jeziva ispovest Nišlijke koju je u sudu izbo penzioner!

Prema rečima našeg sagovornika, kompozitor planira da poseti i manastir u koji je odlazio pre nego što je završio u Centralnom zatvoru u Beogradu, odakle je nedavno izašao.

Zoran nije rekao o kom se manastiru radi, ali se pretpostavlja da je reč o jednom od hramova na Fruškoj gori.
– Sve mi je ovo teško palo. Nepravedno sam bio u zatvoru. Ni to mi ne smeta ako će sud da dokaže da nemam nikakve veze s ubistvom moje žene. Sada mi je jedina uteha ćerka Jana, jer želim da zaboravim sve što sam proživeo za ovo vreme. Posvetio sam se komponovanju, porodici i deci – rekao je Zoran bliskom prijatelju.

On mu je potom najavio šta će da uradi.
– Želim da povratim svoj mir i zato ću da posetim manastir, možda ću tu i da ostanem neko vreme. Želim da se molim bogu jer to je jedino vredno, sve ostalo nema smisla. Nemam nameru više da komuniciram s medijima, niti s ljudima koji nisu bili uz mene u najtežim trenucima. Nikome se ne javljam na telefon i izbegavam negativnu energiju. Retko i izlazim iz kuće bez neke veće potrebe. Porodica i ćerka Jana i sin Uroš su mi sve i to mi je jedino važno – rekao je Marjanović svom drugu koji je bio iznenađen Zoranovom namerom da se možda čak i zamonaši u tom manastiru.

POVREĐEN POLICAJAC U BEOGRADU: Zatekao ženu sa ljubavnikom, oni ga BRUTALNO pretukli (INFO)

Zoran Marjanović (40), osumnjičen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki, u Borči, ubio suprugu Jelenu Marjanović (33) pre dve nedelje je izašao iz Centralnog zatvora.
– Zoran je bio presrećan kad je došao kući, a najsrećnija je bila mala Jana. Kad ga je ugledala na slobodi, ozarila se. Sve vreme se motala oko njega, sedela mu u krilu i pevala. Zoran joj je rekao da je mnogo voli i obećao joj je da se više nikada neće razdvajati – rekao je naš izvor nakon puštanja Marjanovića iz CZ.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)