POTRESNO: Konzulka Srbije prenela Dačiću PRVE SARINE REČI IZ ZATVORA!

zatvor

Foto: Fejsbuk

“Dajte mi samo da čujem glas mame ili bake, molim vas”, prvo je što je plačnim glasom zavapila Sara Vidak kada je u prostoriji za posete zatvora u Spužu ugledala konzulku Srbije u Podgorici Vesnu Radojević.

– Odmah je pitala za svoju porodicu. Želela je očajnički da se čuje sa majkom i bakom. Pitala je kada će joj u posetu doći otac, koji je u Istanbulu i trebalo bi da mu se sutra omogući dolazak kod Sare, jer su posete utorkom. Brinula se i za svog verenika i stalno je ponavljala da jedva čeka sve njih da vidi ili makar čuje telefonom. Mentalno se drži dobro iako ima povremene krize – ispričao nam je Ivica Dačić, šef srpske diplomatije, koga je konzulka Srbije odmah izvestila o razgovoru sa Sarom Vidak.

AMBASADI SRBIJE ODOBRENA POSETA NEDUŽNO ZATOČENOJ BEOGRAĐANKI: Konzulka krenula u Spuž

Konzulka Radojević je za sada jedina dobila dozvolu da obiđe nedužno zatvorenu državljanku Srbije.

Dačić kaže i da je naloženo našoj misiji u Crnoj Gori da odmah započne proceduru kojom će se Sari što pre omogućiti makar telefonski razgovor sa majkom ili bakom.

Foto: Printscreen/Fejsbuk

– Njih dve su pričale skoro dva sata i konzulka mi je prenela da joj je Sara delovala stabilno i što je najvažnije da se uverila da joj je obezbeđena sva potrebna lekarska nega. Lekar je obilazi, a zbog njenih ranijih zdravstvenih problema, dobili smo i obećanje da će i crnogorski klinički centar biti u pripravnosti u slučaju nužde. Sara joj je rekla da je zadovoljna tretmanom i uslovima u zatvoru, ali da jedva čeka da se njena agonija završi. Odlučna je da stavi tačku na ceo ovaj slučaj i da se u Srbiju vrati bez tereta krivice.

Sara Vidak je u sobi sa još tri zatvorenice, za koje je rekla da se sasvim pristojno ophode prema njoj.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

 

1 Comment on "POTRESNO: Konzulka Srbije prenela Dačiću PRVE SARINE REČI IZ ZATVORA!"

  1. Sudinicu u spuz HITNO!!! Ne mogu take primitivuse da budu sudije. HITNO hapsi tu babu sudinicu

Comments are closed.