POTRESNI DETALJI POGIBIJE: Aleksa (7) pao i na mestu ostao mrtav, sestra ga budila, mislila da spava!

tragedija

Foto: Privatna arhiva

Aleksa Jovanović i njegova godinu dana starija sestra krišom su izašli iz kuće i biciklima otišli da se okupaju. Negde u putu dogodila se nesreća, pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Vrbas je juče, nakon saznanja da je tragično poginuo sedmogodišnji mališan Aleksa Jovanović, zanemeo od tuge i bola. Niko još sa sigurnošću ne može da kaže kako se tragedija dogodila, a Kurir saznaje da je obdukcijom utvrđeno da je dečak preminuo u trenutku, nakon što je dobio jak udarac u teme.

Krenuli na kanal

– Rezultati autopsije pokazali su da je dečaku glavu probio kamen ili neki metalni predmet i da je smrt nastupila momentalno. Da li se to desilo usled pada sa bicikla ili je pao dok je trčao, tek treba da se utvrdi – kaže izvor Kurira.

BLAMAŽA RADETA ŠERBEDŽIJE: Policija u Kaliforniji UHAPSILA legendarnog glumca!

Mali Aleksa je pre tragedije sa godinu dana starijom sestrom Nikolinom biciklom krenuo do kanala DTD, gde su planirali da se kupaju.

– Mališane je na ulici srela komšinica. Bili su na biciklima. Pitala ih je kuda su pošli, a oni su odgovorili da su krenuli na kupanje. Pošto je kanal na drugoj strani, ona im je objasnila da nije tamo gde su se zaputili, pa su oni okrenuli bicikle. Žena nije znala da kaže da li su stvarno i otišli tamo – priča druga komšinica, s kojom smo juče uspeli da stupimo u kontakt.

Ona dodaje da je čula da su deca otišla od kuće, a da se nisu javila roditeljima.

– Čula sam, ali ne znam koliko je to tačno, da im je majka bila kod kuće, ali da je žena verovatno zaspala. Oni su iskoristili priliku da sednu na bicikle i odu. Išli su ulicom, ali su kasnije krenuli ka obližnjim njivama. Kada je majka videla da ih nema, zvala ih je i tražila, ali od njih nije bilo ni traga ni glasa. Nesrećna žena je zvala policiju i prijavila nestanak, a u potragu su se, pored policije koja je odmah došla, uključile i sve komšije – priča potresena žena.

Nastavili pešice

Prema njenim rečima, dečje bicikle su po podne pronađene u jednoj njivi, odakle su mališani najverovatnije krenuli peške.

NEMAČKI RATNI VETERAN: Ubijao sam srpsku decu na Košarama, snajperom iz velike daljine (FOTO) (VIDEO)

– Možda su i hteli da se vrate jer se spremalo nevreme, ali su se tako maleni verovatno izgubili… Nakon nekoliko sati potrage deca su, kako sam čula, pronađena pored pruge Beograd – Novi Sad. Dečak je ležao, a sestra, koja je bila pored njega, rekla je da je pao. Srce malo, ona je mislila da je zaspao, pa ga je drmala da ga probudi kako bi se vratili kući – priča komšinica.

CELIM SRCEM RAZUMEM VAŠU PATNJU

Marina Dimitrov, čiji je desetogodišnji sin Aleksa poginuo na Divčibarama tokom rekreativne nastave kada je u njega udario vozač „tojote“, ostavila je komentar na našem sajtu, u kom je izrazila saučešće roditeljima nastradalog dečaka.

TUŽILAŠTVO SUMNJA DA MARJANOVIĆI MANIPULIŠU MALOM JANOM: Izgovarala reči koje dete ne bi trebalo da zna

– Moj sin Aleksa je pre 17 dana nastradao na Divčibarama. Neka te on sačeka na nebu, anđele mali….. Dušice male nevine….. Tragedija neopisiva. Naše srce krvari…. boli, boli, jako boli. Neka Bog roditeljima da snage…. i ja je imam, ni sama ne znam odakle…. Valjda me Bog čuva da sačuvam zdrav razum. Iskreno saučešće roditeljima…. Ja sam neko ko celim srcem razume vašu patnju, bol… Užas – napisala je nesrećna majka.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir / Jelena Rafailović, Slađana Stojanović)