POTRESNE PORUKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Posle pet dana borbe umrla devojčica iz Obreža koju je rođak udario automobilom (INFO)

VEST

Dnevne.rs

Devojčica Ana B. (15) iz Obreža kod Varvarina podlegla je teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nezgodi, nakon pet dana borbe lekara Kliničkog centra Niš, saznaju “Novosti”.

Ceo slučaj istražuje nadležno tužilaštvo u Kruševcu. Mala meštanka udarena je kolima 20. septembra u svom rodnom selu, posle čega je zbrinuta u Opštoj bolnici Kruševac.

Teško povređenu petnaestogodišnjakinju, kruševački lekari uspeli su da stabilizuju i ona je kao hitan slučaj, urgentno transportovana za KC Niš. Porodica nije gubila nadu uprkos teškim unutrašnjim povredama i činjenici da je pacijentinja bila na aparatima. Najgore vesti, međutim, stigle su kasno u petak uveče, a telo devojčice – juče.

PROČITAJTE JOŠ TEŠKA TRAGEDIJA: Obesila se poznata glumica (40) (FOTO)

– Devojčica se vraćala sa komšinicom i svojim rođenim bratom A.B. sa rođendana, kontakt s vozilom imala dok su bili na trotoaru, dok je vozilo naišlo sa nekog sporednog puta – navodi nazvanično izvor.

– Za volanom je bio U.A. meštanin, koji je, da tragedija bude veća, rođak devojčice, blizak sada ožalošćenoj porodici.

Devojčica je bila ponos Obreža. Pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu i bila je dobar đak.

Pametna, lepa, vredna, dobra drugarica, sestra, ćerka. Tako je opisuju prijatelji i rodbina. Igrala je folklor u KUD “Kolo” iz Obreža, imala je izuzetnog dara za igru i pesmu.

Među bliskim rođacima koji ne mogu da veruju šta se dogodilo je i Anin stric, Boban B. sa svojom porodicom.

– Pre samo pet godina ostala je bez oca, Miroslav je preminuo u 38. godini, pa je majka, Jelica ostala sa dve ćerke i sinom – kažu rođaci porodice.

– Tu su i baka i deka, ne zna se kome je teže. Aninom bratu svakako, jer su bili blizanci.

Prema nezvaničnim saznanjima kod vozača nije utvrđeno prisustvo alkohola, a izveštaj je sa svim prilozima sa uviđaja prosleđen nadležnom tužilaštvu u Kruševcu.

Devojčica će biti sahranjena u ponedeljak u 14 sati na Novom groblju u Obrežu.

 

Dnevne.rs, Ž.M.Novosti