POTRAGA ZA MLADIĆEM U BEOGRADU: Predrag je izašao iz kuće, roditeljima poslao poruku, i od tada ga niko nije video

nestanak

Foto: Fejsbuk

Predrag Mijatović (26) iz beogradskog naseja Žarkovo otišao je danas iz porodične kuće, posle čega mu se gubi svaki trag, a očajna porodica se nada da će uspeti da ga pronađe pre nego što se desi tragedija.

– U četvrtak oko 13 časova i 20 minuta Predrag je izašao iz kuće, a posle sat vremena je poslao poruku na Viber da je upao u neku finansijsku krizu i da ne može da nam kaže o čemu se radi, priča otac Svetozar.

– Rekao je da smo mi za njega bili odlični roditelji, da smo sve za njega učlinili i da ne tugujemo mnogo. Poruku je završio sa “pozdrav od Peđe”, kaže Svetozar, i dodaje da je mladićev nestanak prijavljen policiji.

Kad je nestao Predrag je nosio farmerke, tamnoplavi džemper i tamnoplavu jaknu. Visok je oko 185 cm, mršave građe, tamne kose i kratko ošišan.

NAŠ HEROJ Luka (9) je morao da napusti školu zbog nasilja u odeljenju, a onda je nakon godinu dana hrabro seo za sto i ZADAO ŠAH-MAT (FOTO)

Porodica moli sve koji vide Predraga ili nešto znaju o njemu da pozovu telefonom broj 192, najbližu stanicu policije ili se jave na 060/0977740.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)