POSVAĐALI SE ZBOG DEVOJKE, A ONDA JE OTIŠAO DO KOLA, IZVADIO PIŠTOLJ I PUCAO MU U GLAVU! Jezivi detalji krvavog dočeka na Adi Huji! (INFO)

ubistvo

Foto montaža: Dnevne.rs/Telegraf.rs/Pixabay

Jedan mladić upucan je u glavu jutros oko sedam sati na parkingu pored kafića na Adi Huji, i kako saznajemo i dalje je životno ugrožen, i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

Jedan mladić upucan je u glavu jutros oko sedam sati na parkingu pored kafića na Adi Huji, i kako saznajemo i dalje je životno ugrožen, i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

Na licu mesta smo zatekli užasan prizor, sa krvlju i ostacima od pucnjave, a očevici su nam rekli da je u pitanju bio obračun dva mladića zbog devojke.

– Ljubomorna scena je kulminirala na parkingu, kada je jedan dečko izvadio pištolj iz sive “tojote” i pucao drugom u glavu – rekli su nam zaposleni u obližnjem kafiću “Dilema”.

Oni, međutim, nisu mogli da nam potvrde da li su dvojica mladića bili gosti baš tog kafića.

– Mislim da nisu bili kod nas, jer se novogodišnja žurka završila oko tri sata iza ponoći, a pucnjava se dogodila oko sedam ujutru.

Čuo sam da su u pitanju dva dečka koja su se posvađala oko devojke i da je jedan od njihizvadio pištolj iz tojote sive boje i pucao drugom u glavu. Kada se to sve dogodilo, u kafiću su samo bili čuvar i čistačica, koji ništa nisu videli – rekli su nam zaposleni iz kafića “Dilema”.

CRNO NA BELO! Ovo su CILJEVI Velike Britanije u Srbiji

Podsećamo, danas su se u Beogradu dogodila dva incidenta. Jedan, ovaj na Karabrumi u kome je teško povređen mladić, a drugi u Dečanskoj, kada je drugi mladić izboden ispred kluba tokom “Psihodelik partija. Mladić je za sada živ, iako je upucan u glavu.

– Dečko je primeljen u teškom stanju. Trenutno se nalazi na intezivnoj nezi i životno je ugrožen – rekla je Jovana PR Urgentnog centra.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Blic)