POSLEDNJI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ: “UBIO SAM JE” Skuvala mu kafu, pa je IZREŠETAO

tragedija

Foto: Fejsbuk

Ubijena je dok je u stanu bilo i njeno dvogodišnje dete.

K. S. (32) je u svoj stan u švajcarskom Vintertauru pustila dedu svog muža i skuvala mu kafu, a onda je on izvadio pištolj i izrešetao je sa više hitaca! Nesrećna žena pala je mrtva dok je u stanu bilo i njeno dvogodišnje dete.

Kako navode švajcarski mediji, Ksenijin otac je od komšija saznao da je kobnog dana u njen stan došao stariji muškarac. Pozvonio je, a ona mu je otvorila.

– Moja ćerka mu je otvorila vrata i ponudila mu kafu – rekao je potreseni muškarac.

PROČITAJTE JOŠ

Vučić otkrio za hrvatske medije kada će se vakcinisati

– Ubio sam je – izjavio je mirno stariji muškarac pošto je otključao vrata stana.

Šokirana žena uzela je dvogodišnje dete iz stana u kom se dogodio zločin i pozvala je policiju koja je ubrzo stigla na mesto zločina i uhapsila ubicu, inače dedu Ksenijinog muža.

Kako navode lokalni mediji Ksenija je u julu 2020. godine muža prijavila policiji zbog pretnji i nasilja i protiv njega je pokrenut krivični postupak. Njemu je zabranjen ulazak u ovu zemlju, a kako prenose lokalni mediji, u trenutku zločina on se nalazio u Srbiji, sa dvoje njihove starije dece.

PROČITAJTE JOŠ:

MISTERIJA Jovanovog nestanka: Mobilni mu je bio na kratko uključen u 8 ujutru kada se za njim već tragalo?!

Kako navodi otac ubijene, ona se pre nekoliko meseci preselila iz kuće gde su zajedno živeli i želela je da se razvede, pa se sumnja da je to bio motiv jezivog zločina.

 

Be the first to comment on "POSLEDNJI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ: “UBIO SAM JE” Skuvala mu kafu, pa je IZREŠETAO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*