POSLEDNJI DETALJI TRAGEDIJE NA ZVEZDARI: Operska pevačica ostavila oproštajno pismo, pa skočila sa 15. sprata zgrade! (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Penzionerka Olga Mirković (89) oduzela je sebi život skokom sa 15. sprata zgrade na Zvezdari dok joj je ćerka bila van stana

Olga Mirković (89) iz Beograda, penzionisana operska pevačica, ubila se juče oko 10.30 sati skokom sa 15. sprata zgrade u Ulici despota Olivera na Zvezdari.

Kako saznajemo, nesrećna žena se ubila kad je njena ćerka, s kojom je živela u stanu, nakratko izašla da nešto obavi.

Skok sa 50 metara

– Izašla je na terasu, popela se na stolicu, potom na žardinjeru, a zatim skočila s visine od oko 50 metara.

Stanari iz zgrade čuli su jak udarac, nakon čega su izašli iz zgrade i zatekli telo starice na pločniku.Zaprepašćeni i uplašeni, odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je brzo došla.

CEO STUDIO JE PLAKAO: Sjajni Nedim (53) je uzeo mikrofon u ruke, zapevao hit Kemala Montena, a posle je i sam pustio suzu! (VIDEO) (FOTO)

Međutim, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Ubrzo nakon tragedije ispred zgrade je došla i ćerka nastradale operske pevačice.

– Mama… – zajecala je, stavila ruke na lice i plačući sela nedaleko od majčinog leša.Stanari iz zgrade kažu da je Olga bila uspešna i nagrađivana operska pevačica, ali pre svega dobar čovek.

– Ona se, za svoje godine, dobro držala, mada je bila slabovida. Uvek je bila doterana, nasmejana i stalno je nosila šešire. Njena najveća moć bila je u njenom obrazovanju i kulturi.Imala je jedinstven način komunikacije s komšijama. Svi su je voleli. Kad bi neko od nas imao problem, ona bi prva zakucala na naša vrata i ponudila pomoć – kaže komšija iz zgrade.

Nije bila bolesna

– Nedokučivo nam je zašto je odlučila da se ubije. Verovatno više nije htela da bude nikome teret. Imala je problema s pritiskom i sličnim staračkim bolestima, ali ništa ozbiljno.

Svi smo tužni što nas je napustila. Nesrećna žena je neposredno pre samoubistva ćerki napisala oproštajno pismo.

Doktor Nestorović: Ako se uzima ovako, onda je SODA BIKARBONA efikasan lek za autoimune bolesti!

Karijera

U operi 50 godina

Stanari iz zgrade u kojoj je živela nastradala Olga Mirković kažu da se ona operom bavila 50 godina.

– Njene uspehe je nemoguće nabrojati. Glasom je osvajala publiku 50 godina.

Njen suprug i njegov rođeni brat takođe su se bavili muzikom – svirali su flautu u Filharmoniji i Narodnom pozorištu. Oni su prava umetnička porodica – kaže komšija sa Zvezdare.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/D.Stamenković)