POSLEDNJI DETALJI STRAVIČNE SMRTI U KUPATILU: Ivana je ušla da se okupa, a onda je majka začula jak udarac! (FOTO)

kupatilo

Foto: Privatna Arhiva

ZRENJANIN – Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina, poginula je, kako se sumnja, od strujnog udara u kupatilu porodične kuće u ulici Milorada Stojanova, u petak uveče.

Istražitelji su ovaj slučaj okarakterisali kao zadesnu smrt,a pravi uzrok smrti biće poznat nakon obducije.

Dan nakon nezabeležene porodične tragedije u ovom selu kod Zrenjanina, utehe za Ivanine roditelje i brata Igora nije bio.

U vreme naše posete, Igor je ispred širom otvorene kapije porodične kuće, primao saučešće od rodbine, prijatelja i komšija.

Niko od nije mogao da zadrži suze, ne verujući da nikad više neće videti Ivanu.O nesreći koja je pogodila Ivanine najmilije i celo selo, jedino je govorio Dušan Rošulj, rođak unesrećene porodice:

– Ivana je u petak uveče krenula da se istušira. Brat joj se spremao za posao. Ušla je kupatilo. U jednom trenutku, kako se priča, njena majka čula je da je Ivana pala.

Ušla je u kupatilo i zatekla ćerku sa tušem u ruci.Tužno, da tužnije ne može da bude. U Stajićevu se, koliko mene pamćenje služi, nikada ranije nije dogodila ovako strašna porodična tragedija – ispričao je starac.

TUGA U PORODICI EMINE JAHOVIĆ! PREMINUO pevačicin anđeo: “Počivaj u miru, nedostajaćeš…”

Oni koji su poznavali Ivanu, opisuju je kao prelepu i veselu devojku pred kojom je tek bio život. Banaćani, nažalost, pamte sličnu tragediju koja se dogodila marta 2017. godine. Jovana Jočić (27) iz Nakova, tragično je izgubila život u porodičnom domu u pograničnom selu kod Kikinde, u kom je živela s roditeljima i ćerkicom.

Nakon povratka iz druge smene u kojoj je radila kao poslovođa, Jovana je otišla u kupatilo, u nameri da se okupa, a tamo ju je stigla smrt. Ćerkino beživotno telo kraj kade je pronašao njen otac.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/S.U.)