POSLEDNJI DETALJI NESREĆE NAPETLOVOM BRDU: Kombi udario mladića, od siline udarca leteo 10 metara i pao na parkirani auto!

bolnica

Foto: tanjug

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na Petlovom brdu oko 21.20 sati u ulici Georgija Ostrogorskog, kada je jedan mladić (29) stradao na pešačkom prelazu.

– Odjednom se pojavio kombi koji je pretekao bus preko pune linije i udario dečka koji je od siline udara odleteo nekih 10 metara pravo na naš parkirani “mercedes” i razbio nam zadnje staklo, a onda je pao još koji metar dalje kod sledećeg automobila – priča vlasnica vozila na koje je pao nesrećni pešak.

-Prema našim informacijama, vozač (29) kombija je jurio oko 100 km/h, a nakon što je pokosio momka izgubio je kontrolu nad volanom i zakucao se u parkirani “opel” – Svi smo istrčali da pomognemo pregaženom mladiću, ali je bilo vidljivo da je preminuo na licu mesta. Prizor je bio stravičan. Bio je sav krvav, a glava mu je bila razorena.

HOROR: Muškarac preklan i ostavljen nasred fudbalskog terena u Novom Pazaru (INFO)

-Vozač kombija nije izlazio iz vozila dok ga policija nije uhapsila – kazu očevici.

Krivac za saobraćajnu nesreću nalazi se u pritvoru do 48 sati, a prema nezvaničnim saznanjima, kombi je vozio pod dejstvom alkohola, dok je u policiji negirao da je preticao autobus.

 

(Dnevne.rs/Republika)