POSLEDNJI DETALJI NESREĆE NA AUTO-PUTU LEDE KRV U ŽILAMA: Stefan se zakucao u bankinu, ispao iz kola, a onda su preko njega prešla 4 VOZILA (INFO)

VEST

Dnevne.rs

Stefan P. (22) poginuo je noćas u stravičnoj nesreći na auto-putu Miloš Veliki u blizini naplatne rampe Preljina.

Kako se saznaje, mladić je zbog neprilagođene brzine sleteo kolima van kolovoza i ispao iz automobila, a užas je tada postao još veći

Stefan P. vozio je automobil marke “opel astra” i kretao se iz pravca Beograda ka Preljini, i, pretpostavlja se, zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom.

Na dva mesta udario je i očešao zaštinu ogradu i nakon toga sleteo van kolovoza, gde se nakon tumbanja vozilo prevrnulo na krov i zaustavilo u kanalu pored puta.

Vozač je ispao iz automobila na kolovoz i preko tela koje je ležalo na putu prešlo je nekoliko vozila.Vozači koji su prešli preko tela mladića su alkotestirani i utvrđeno je da nemaju alkohola u krvi.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U CRNOJ GORI: Poginuli državljani Srbije

Sva četiri vozača i njihova vozila su zatečeni u blizini mesta nesreće. Svi su izjavili da su prešli preko tela koje je ležalo na kolovozu nakon čega su se zaustavili i prijavili slučaj policiji.

U jutanjim satima obavljen je kriminalističko tehnički pregled četiri vozila, kao i pregled video nadzora kako bi se utvrdilo da li je još neko od vozila prešlo preko tela.Vozač koji je poginuo nije koristio sigurnosni pojas.

Policija je dojavu o saobraćajnoj nesreći primila oko ponoći, a noćas su automobili bili preusmereni na Ibarsku magitralu, saobraćaj se normalizovao rano jutros.

   

Dnevne.rs, Blic, M.K.