POSLEDNJI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U NOVOJ PAZOVI: Na smrt izbola muža, pa otišla kod komšinice i ispričala joj BIZARNU PRIČU (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Viktorija Rumenović (60), optužena da je jednim ubodom noža usmrtila vanbračnog supruga Slobodana Lukića (55) u porodičnoj kući u Novoj Pazovi, komšinici je neposredno nakon ubadanja kazala da je Slobodan pao niz stepenice i da zbog toga treba da pozove Hitnu pomoć.

Zločin se dogodio u kući vanbračnog para, gde su njih dvoje živeli zajedno proteklih godina, kada je verbalni konflikt kulminirao do ubadanja nožem u grudi 55-godišnjeg Slobodana.

Njegova nevenčana supruga Viktorija je, nakon što je zabola oštricu u grudi svog izabranika, otišla kod komšinice po pomoć i to rekavši da se Slobodan povredio prilikom pada niz stepenice!

Međutim, kada je stigla Hitna pomoć, a potom i policija, bilo je jasno da Slobodan nije samo pao niz stepenice, te su Viktoriji ubrzo stavljene lisice na ruke i ona je privedena, a prema pisanju pojedinih medija, na licu mesta je pronađen nož za koji se sumnja da je korišćen kao oružje.

Viktorija se u pritvoru branila ćutanjem, a nezvanične informacije govore da su u trenutku incidenta i on i ona bili pod dejstvom alkohola koji su, prema rečima komšije, neretko konzumirali.

Kako su ispričali meštani Nove Pazove, svađe i kavge u ovoj kući nisu retka pojava, ali ovakav epilog niko nije mogao da očekuje.

ubistvo

FOTO: SREMSKA TV / SCREENSHOT, Printskrin: Blic

Komšije su ispričale da bi ih sretale u vidno alkoholisanom stanju i sa modricama, ali da niko nije želeo da se meša u njihov život.

Viktorija se pre desetak godina doselila iz Beograda sa tadašnjim suprugom, ali ju je ubrzo zadesila velika tragedija.

HRVATI UDARILI NOVI ŠAMAR SRBIJI U BRISELU! Ultimatum Beogradu, a ukoliko ga ne ispuni NEMA NIŠTA od EU

– Došli su iz Beograda, da se malo sklone od grada. Muž joj je bio taksista i ljudi su ga znali kao dobrog i mirnog čoveka.Ali je se pre nekoliko godina ubio, niko ne zna zašto je to uradio, svi smo tada ostali u šoku. Ubio se iz pištolja u istoj toj kući gde je ona ubila čoveka sa kojim se posle zbližila i na kraju živela – kaže jedan od komšija.

On dodaje da se Viktorija posle tog kobnog dana promenila i da je “postala čudna”. Po svedočenju komšija, uskoro se propila, nije se ni sa kim više družila.

Jedino što bi svakog uljudno pozdravila na ulici i to je bio početak i kraj njene komunikacije.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)