POSLEDNJI DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD BATAJNICE: Braća nađena JEDAN PORED DRUGOG, delovi “golfa” leteli 20 METARA (VIDEO)

VEST

Dnevne.rs

Jutros se na Batajničkom drumu dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su nastradala braća Dejan (36) i Nenad P. (42), a sada su se pojavili novi detalji tragedije

Saobraćajka se desila kod batajničkog aerodroma, dok su se braća automobilom marke “golf” kretala iz pravca Pazove ka Batajnici.

U jednom trenutku, vozač automobila je izgubio kontrolu nad vozilom, najverovatnije ne mogavši da iskontroliše vozilo u velikoj krivini na koju su naišli.

Vozač je, prema prvim informacijama, nastavio pravo, nakon čega je automobil udario u bedem

SESTRIĆU OSTAVLJAM ZAMRZIVAČ OD 30 LITARA I TEPIH: Cepali se od smeha dok je čitan testament nad Slavkinim grobom?!

Automobil je potom nastavio da se nekontrolisano kreće i nakon prvog udara, udario u drvo, gde se od siline udara automobil bukvalno prepolovio, pa je zadnji deo auta odleteo levo od puta ka aerodromu, a prednji nastavio da leti i udario u drugo drvo. Tu su tela nastradalih mladića i ispala.

Telo jednog mladića nađeno je u kanalu, a drugo je bilo par metara od njega. Delovi raspadnutog automobila bili su udaljeni dvadesetak metara jedno od drugog.

Jezive scene na putu zatekao je slučajni prolaznik, koji je prvi i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Lekarske ekipe su po dolasku na lice mesta mogle samo da konstatuju smrt braće.

Ekipe policije su još uvek na mestu nesreće, a tačan uzrok biće poznat nakon završenog uviđaja

   

Dnevne.rs, Pink.rs