POSLEDNJI DETALJI HORORA U SOMBORU: Nebojšino telo pronađeno na NAPUŠTENOM SALAŠU, sumnja se da je ubijen pre najmanje DVE NEDELJE (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Somborac Nebojša Karan (26), mladić čiji je nestanak prijavljen 9. februara, pronađen je danas na napuštenom salašu između Sombora i Subotice, a policija sumnja da je projektilima iz vatrenog oružja ubijen još pre najmanje dve nedelje.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je “Blic” došao, Karan je na napuštenom salašu upucan pre otprilike dve nedelje, utvrdili su mrtvozornici na osnovu rana koje su zatekle na beživotnom telu 26-godišnjaka. Kako saznajemo, Nebojša je upucan u glavu i stomak!

Njegov nestanak porodica je prijavila 9. februara, uz objašnjenje da su te večeri čuli zvuk vrata i pomislili su da je izašao napolje.

Odmah im je bilo sumnjivo to što sa sobom nije poneo telefon, jer mu to nije bilo svojstveno.

Kako je Nebojšina majka Radmila ranije izjavila “njen sin nikada ne ode nigde ni na 15 minuta, osim do kapije u dvorištu, a da se ne javi i telefon je uvek imao sa sobom”.

MUŽ ME PROBUDIO USRED NOĆI SA SUZAMA U OČIMA, A IMAO JE SAMO JEDAN ZAHTEV: Imam samo 31. godinu, da li je OVO normalno?

Čim su shvatili da ima nečeg sumnjivog u Nebojšinom odlasku, pozvali su policiju i prijavili slučaj, a uporedo sa tim organizovali familiju, drugare i poznanike i krenuli u potragu.

nebojsa

FOTO: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

Za Nebojšom su svi tragali punih 18 dana, međutim, njegovo telo pronađeno je danas na napuštenom salašu između Sombora i Subotice.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)