POSLEDNJI DETALJI HORORA U PROKUPLJU: Zlata skočila u bunar dubok 10 metara, muž skočio za njom da je SPASE, ALI NIJE USPEO (INFO)

kanta

Foto: Ilustracija

Zlata i Miroljub Paunović pronađeni su oko 9 sati jutros u bunaru u dvorištu njihove kuće u selu Berilje kod Prokuplja.

Nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula, dok je njen suprug zadobio brojne povrede.

Kako “Blic” saznaje Zlata i Miroljub su živeli sami u kući u selu pored Prokuplja.

Nesrećna žena je jutros skočila u bunar u dvorištu kuće, koji je dubok desetak metara, iz kojeg su inače vadili vodu za piće. Njen suprug je to video, pokušao je da je spreči, a zatim je sišao u bunar da bi joj pomogao. Međutim, kako pričaju meštani, nije mogao da izađe iz bunara pa je počeo da doziva pomoć.

Njegove povike čuo je komšija, koji je ušao u njihovo dvorište, video Miroljuba u bunaru i odmah pozvao policiju, vatrogacsce i Hitnu pomoć. vatrogasci su Miroljuba izvukli iz bunara i prevezen je u bolnicu. Kako saznajemo, Zlata je već nekoliko puta pokušala sebi da oduzme život. Poslednji put pre mesec, dva dana.

Ovo je Đorđe (24) koji je brutalno UNAKAZIO svoju devojku Ivanu (22)! POLOMIO JOJ REBRA MOTKOM, PRŽIO PEGLOM, SEKAO LICE NOŽEM (FOTO)

Meštani kažu da je bila psihički bolesna, kao i da je bila na lečenju.- Ona je bila dobra žena, nasmejana. Ali pre nekoliko godina počela je da se čudno ponaša, gubi – kažu meštani Berilja koji su u šoku posle tragedije u dvorištu Paunovića. Mrtvozornik je konstatovao da je smrt žene posledica utapanja u bunaru.

(Dnevne.rs /Izvor:  Ana Ž. Adžić, Blic)