POSLEDNJI DETALJI HORORA U PANČEVU: Petar (64) se Desanki (60) prikrao s leđa i počeo da je ubada nožem na prepunoj Autobuskoj stanici (FOTO)

pancevo

FOTO: INSTANT GOOGLE STREET VIEW

PANČEVO – Pančevačka policija danas je munjevitom akcijom savladala i uhapsila Petra M. (64), koji je usred dana nožem naneo više ubodnih rana u vrat i leđa bivšoj supruzi Desanki M. (60).

Naime, kako nezvanično saznajemo, uhapšen je Desankin bivši muž Petar M. (64), a nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, dok je policija ubrzo savladala i uhapsila Petra.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, bračni par je duže bio u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje.

napad

Foto ilustracija: Dnevne.rs/ pixabay

Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.Prema rečima očevidaca, nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.

PREMINUO POZNATI GLUMAC: Pre samo deset dana mu je dijagnostikovan rak

Inače, osumnjičeni je od ranije poznat policiji i deo svog života proveo je u zatvoru radi različitih krivičnih dela, uglavnom pljački.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)