POSLEDNJE REČI JELENE MARJANOVIĆ: Bivši policajac čuo kako se svađaju 3 sata PRE UBISTVA!

ubistvo

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Optužnica, koja Zorana Marjanovića tereti za ubistvo supruge 2. aprila 2016, obiluje svedočenjima koja Zoranovu verziju događaja, najblaže rečeno, dovode u sumnju. U tom smislu, posebno su značajna svedočenja ljudi koji su Zorana, Jelenu i Janu videli kobnog dana na nasipu i imali priliku da vide deo njihovog kretanja i međusobnog odnosa neposredno pre zločina.

Jedan od tih svedoka je i muškarac koji stanuje u neposrednoj blizini nasipa. Taj muškarac, inače bivši policajac, video je Jelenu i Zorana kobnog dana nekoliko sati pre ubistva, a u vreme kada se ubistvo dogodilo Zoranovog oca Vladimira i dete na nasipu.

Poređenja radi, dete na nasipu sa muškarcem koji izgleda kao Vladimir u vreme ubistva, videla je navodno i jedna žena. Muškarac čijim je svedočenjem dopunjena optužnica, rekao je da je u danu kada se ubistvo desilo oko 13 sati zatekao Jelenu i Zorana sa njihovom ćerkom.

TRAGEDIJA U JAKOVU: Dečak se udavio u bazenu u dubini od metar i po (INFO)

– Jelena je meni bila okrenuta leđima i naslonjena na balvan, a meni licem je bio okrenut Zoran i bio je udaljen od Jelene metar, metar i po. On se pomerao, skakao je za devojčicinom loptom, po mojoj proceni bio je nemiran u kretanjima, kao neka nervoza – priča on.

Detaljno je opisao šta se dešavalo, piše Blic.

ubistvo

Foto: printscreen/Kurir.rs

– Zoran je bio obučen u crnu kožnu jaknu, bio je neobrijan i imao je dužu kosu, a sutradan kada sam ga video nisam ga prepoznao, bio je uredno obrijan i podšišan – ispričao je svedok.

U jednom trenutku je, kako kaže, čuo da su dvoje supružnika imali raspravu.

– Jelena i Zoran su razgovarali, ja sam shvatio da je to u tonu prepirke i da je Jelena imala u jednom trenutku malo povišen ton, tako da sam uspeo da shvatim da mu je ona rekla: “Ti to ne razumeš” – kaže svedok.

Zoran, Jelena i Jana su se na ovoj lokaciji zadržali oko sat vremena, a potom su krenuli na nasip. Zapravo, prema rečima svedoka, devojčica nije u prvi mah krenula za roditeljima, već se Zoran po nju vratio nakon 15 minuta, i odveo je do svog automobila koji je bio parkiran u blizini. Nakon toga, prema njegovim rečima, Zoran se automobilom “dosta brzo” udaljio u nepoznatom pravcu. Jelena nije bila sa njima. prenosi Blic.

Oko 17 sati istog dana, na istom mestu, video je Zoranovog oca sa devojčicom.

– U meni se, kao bivšem policajcu, pojavio neki bes, ličilo mi je na neku podvalu, ja sam bivši policajac i imam taj profesionalni defekt. Sutradan sam video inspektora i tada sam saznao da se desilo ubistvo – kaže svedok.

Ovaj iskaz, prema rečima samog svedoka, “nema težinu jer nisam svedok ubistva”. Logično je da svedok tako rezonuje, jer nije mogao znati u kojoj meri njegov iskaz pobija gotovo sve što je o kobnom danu rekao okrivljeni Marjanović!

ZASPALA ZA VOLANOM POSLE TEZGE? Majka Sare Trajanović radila i veče pred tragediju, umor ju je stigao

Dva muškarca i vozila na nasipu

Kretanje Vladimira i Zorana na nasipu u vreme kada je Jelena ubijena (između 16.47 i 17.20 sati) videla je i jedna žena čijim je svedočenjem takođe dopunjena nova optužnica.

Ona je navela ključne detalje: videla je dva automobila, sivi i smeđi, i dete koje kreće ka automobilu i dva muškarca koja se kreću ka mestu gde je Jelena ubijena.

– U vreme kada je taj čovek krenuo nasipom na udaljenosti od oko kilometar, nalazila su se dva vozila. Ja sam videla ovog čoveka sa detetom da je stigao do tih vozila, videla sam da je neko iz jednog od ta dva vozila izašao i stajao sa čovekom koji je išao sa detetom, stajao je kratko. Posle možda 10 minuta neko se udaljio ka rampi gde se nalazi deponija, ali ja ne mogu da kažem da li je to bio onaj čovek koji je krenuo sa detetom ili neko drugi koji je eventualno izašao iz jednog od ta dva automobila i produžio sa detetom – ispričala je ova žena.

NJEN BRAT POPIO JE OTROV I UMRO U NAJGORIM MUKAMA ZBOG DUGA OD 22.000 DINARA: Iza njega je ostalo četvoro dece (VIDEO)

Suđenje nakon prihvatanja optužnice

Zoran Marjanović uhapšen je u septembru prošle godine zbog sumnje da je ubio suprugu, a nakon 10 meseci Apelacioni sud mu je ukinuo pritvor u četvrtak.

Ipak, istraga protiv muža ubijene pevačice nije prekinuta. Upravo suprotno: nova, dopunjena optužnica trebalo bi uskoro da bude prihvaćena od strane Više suda, nakon čega se može očekivati i početak suđenja za ubistvo pevačice “Granda”. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nedavno je rekao da “policija protiv Marjanovića ima dovoljno dokaza”.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)