“Poslednja naša slika, lafe od čoveka” Boriša Furtula: Sećam se da smo te noći seli u auto. Probudio sam se u bolnici

Ana

Foto: Instagram

U saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca u kojoj je preminula Ane Katanić (20), njen prijatelj Boriša Furtula (27) zadobio je teške povrede

– Sećam se samo da smo ušli u auto. Sledeće čega se sećam je krevet u Urgentnom centru – dok leži u bolničkom krevetu, priča Boriša Furtula (27), prijatelj Ane Katanić (20), koja je preminula 1. decembra u saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca.

Boriša je, baš kao i Ana, bio putnik u kolima kojima je upravljao njihov zajednički drug, Dušan D. (26) kada je automobil “seat leon” izleteo sa Šabačkog puta i prevrnuo se na krov.

Vozač je zadobio lakše povrede, a Ana nažalost nije preživela. Furtula je u stravičnoj saobraćajki teško povređen, a kako kaže, nije ni želeo da zna kakve je sve povrede zadobio.

VODITELJ OSTAO BEZ PRIHODA: Srđan Predojević primao 150.000 dinara u Kontroli letenja, a nije dolazio na posao (INFO)

 Imao sam prelom rebara, povredu glave i unutrašnje krvarenje… Oporavljam se, ide ka boljem. Svi oko mene se trude da to bude najbolje što može. Stvarno sve ide u najboljem redu – kaže za Telegraf.rs mladić koji dodaje da su on i Ana Katanić bili veoma dobri prijatelji.

Kao sećanje na nju, dok leži u bolničkoj sobi, Boriša je okačio njihovu poslednju fotografiju.

Poslednja naša slika, lafe od čoveka“, napisao je mladić i pored ovih reči stavio tri crvena srca.

Podsetimo, udes se dogodio u obrenovačkom naselju Urovci u noći između 1. i 2. decembra.

Dosadašnja istraga je pokazala da je iz još neutvrđenih razloga automobil kojim je upravljao Anin drug Dušan D. (26) sleteo sa puta iz pravca Obrenovca prema Ratarima, najpre udario u saobraćajni znak, a potom i u betonsku banderu sa rasvetom.

tragedija

Ana Katanić Foto: Instagram

Od siline udarca bandera je presečena na pola, a automobil marke “seat leon” potom je udario i u zemljani nasip, prevrnuo se na krov i potpuno se raspao.

Od jačine udarca, Ana je ispala je iz automobila i nađena je na više od 20 metara od vozila. Međutim, bila je živa narednih sat vremena. Ipak, do dolaska vozila Hitne pomoći i transporta do najbliže zdravstvene ustanove i pored pokušaja reanimacije, ona nije izdržala.

Nesrećna devojka se, kako smo saznali, vraćala sa proslave sestrinog punoletstva.

     

(Dnevne.rs/Izvor: D.K., Telegraf.rs)