PORODICA POGINULE U SUDARU SA BABIĆEVIM AUTOM U NEVERICI: Pošla je na sahranu, a sada nju na večni počinak ispraćaju dva sina (FOTO)

nesreća

Foto: orivatna arhiva

Stanika Gligorijević iz sela Debelica koja je nastradala juče kada se u automobil u kom je ona sedela na zadnjem sedištu, zakucala “škoda” u kojoj se nalazio Zoran Babić, za sobom je ostavila supruga Velimira (53) i dvojicu sinova, Milutina (20) i Aleksandra (18).

– Još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo. Moja Stanika je pošla na sahranu kod strica u selo Mrkvica kod Vladičinog hana. Autmobil je vozio Srđan Aleksić, a do njega je sedela Mira Aleksić, rođena sestra preminule Stanike – Velimir krši ruke, dolazi do daha i deluje potpuno izgubljeno.

– Srđan je dobro, moj paša, on je pušten kući. On kaže da je hiljaditi deo sekunde bio u pitanju kada je video automobil koji bukvalno leti na njih. Moj paša tvrdi da je taj automobil išao brže od 120 km/h – naveo je on.

Stanika Gligorijević; Foto: Privatna arhiva

Da podsetimo, do nesreće je došlo kada je “opel astra” u kom se vozila nastrdala, stajao na naplatnoj rampi kod Doljevca i otpozadi se u njega zakucao automobil u kom se nalazio Babić.

Žena je preminula na licu mesta, a njena sestra Mira nalazi se na aparatima za održavanje života.

AUTO JE BIO PUN MUŠICA I IZUDARAN NA BRANIKU: Ispovest grobara koji je vozio telo mrtvog Slobodana Miloševića

– Mi živimo od poljoprivrede, jedva smo sakupili novac za sahranu. Svi nam govore da tužimo krivca za smrt moje supruge, ali ne verujem da ćemo to učiniti. Mi nemamo novca za advokata – kaže utučeni suprug Velimir i pokriva oči rukama.

(Dnevne.rs/izvor: Z.A., Telegraf.rs)