PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Nestao Darko iz Negotina

policija

Foto: Privatna arhiva

Policija i rodbina tragaju za mladićem Markom Lazićem (24) iz Negotina, koji je nestao u ponedeljak, 2. marta. Tog dana je izašao iz stana i nije se vratio.

Kako navodi porodica, Marko je na poslednjoj godini studija, a do diplome su mu ostala još par ispita. Sa majkom Violetom čuo se u nedelju uveče. Kako se nije javljao kasnije, pokušala je da ga dobije, ali mu je telefon bio nedostupan, piše ngportal.

– U noći između nedelje i ponedeljka je nakratko bio dostupan. Poslala sam mu poruku i nije odgovorio. Od tada je telefon nedostupan – ističe Violeta Lazić, Markova majka.

Ovaj apsolvent Visoke poslovne škole u Beogradu u ponedeljak ujutru, ispričao je njegov stariji brat Veljko, bio je u kupatilu, a zatim izašao iz porodičnog stana na Vidikovcu. Od tada mu se gubi svaki trag.

– Uvek je zaključavao svoju sobu, pa smo obili i videli da je sa sobom poneo pasoš, zdravstvenu knjižicu, laptop. Primetili smo da nema ni istekija, ortopedskog pomagala koji je koristio zbog bolova u kičmi od dugotrajnog sedenja nad računarom. Nema ni njegovog ranca, nešto garderobe fali. To nam i daje nadu – ističe Violeta.

Markovi drugovi kažu da nisu primetili znake potištenosti ili depresije kod Marka. Ponašao se, vele, isto kao i ranije. Jeste bio pomalo nezadovoljan, ali ne u tolikoj meri da bi se zbog toga dodatno zabrinuli. Brinuo je o svom zdravlju i zdravo se hranio.

– Naš stariji sin nam je rekao da u poslednje vreme Marko izlazi ujutru iz stana i vraća se uveče i da je mislio da je, s obzirom da je Marko radio povremeno preko zadruga, i sada angažovan. Međutim, nije bio – dodaje Violeta.

Porodica Lazić moli sve koji imaju neku informaciju o Marku da jave roditeljima na broj 069 55 70 226 ili najbližoj stanici policiji.

     

(Dnevne.rs/Telegraf)